kostasff Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αρχηγών (1020/808) παρόντων, πασα αρχή παυσάτω...... 3
amp829 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 αν δεν αλλαξει ο αισθητηρας με κατι πρωτοποριακο γιαυτο το μεγεθος 'η μεγαλωσει, τοτε δεν θα ξεπεραστουν τα NOKIA και ολα τα αλλα θα ειναι απλα στο παιχνιδι των πωλησεων ...
ShevaGR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ε και θα πουλησει τιποτα; Αυτη ειναι η ουσια Από πότε είναι αυτή η ουσία για τους χρήστες/καταναλωτές. Εκτός αν είσια μεγαλομέτοχος σε κάποια εταιρία και κοιτάς το συμφέρον σου, οπότε πάω πάσο....
keysmith Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πες τα γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε...Ειναι φαίνεται γλυκια η χορηγια μερικες φορες..Γενικα οπου βρεθω και οπου σταθω για το z5 ακουω και την καμερα του και παντου απο κατω sponsored post χειρότερα. Δε θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε αλλά αυτά που βλέπουν τα ματάκια μας.. Πραγματικά το DxO με τέτοιες επιπόλαιες ανακοινώσεις εκτίθεται γιατί κατά βάσει έχει και σωστά πράγματα (επιμέρους μετρήσεις) αλλα με το "συνολικό" σκορ καταστρέφει κάθε αξιοπιστία του. Οταν τα ματάκια σου βλέπουν καλύτερο (εμφανώς) ένα 808/1020 κοιτόντας ένα τυχαίο δείγμα (οποιοδήποτε όμως) δε μπορείς να λες είναι καλύτερο το Ζ5 γιατί το σκορ της μαθηματικής σου φόρμουλας το βγάζει υψηλότερο! Πρέπει να αλλάξεις την μαθηματική σου φόρμουλα γιατί δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που βλέπει το (κάθε όμως) μάτι. Έτσι είναι ρε DxO, ή στραβά πάει ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Έπρεπε να το ξέρεις από την εποχή του Ζ1 που το έβγαλες επίσης κορυφή και "καλύτερο" από το 808 ότι τέτοιες ανακοινώσεις σε εκθέτουν. Σε φωτογράφους απευθύνεσαι κατά βάση και αυτοί δε μασάνε. 2
SIP1995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλύτερη μέχρι τις 6 του μηνός, μετά έρχονται τα Lumia
xifiassamsung Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 κατι τετοιο ελεγαν κ για το Ζ2 νομιζω σε μια αφισα "η καλυτερη καμερα του κοσμου στο καλυτερο κινητο του κοσμου" κ τραβας μια φωτο περιχαρης κ τρως το ακυρο. μεταξυ μας σα τις καμερες των samsung πουθενα. κ ας εχω sony κ ας τις φτιαχνει η sony. 1
SIP1995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 κατι τετοιο ελεγαν κ για το Ζ2 νομιζω σε μια αφισα "η καλυτερη καμερα του κοσμου στο καλυτερο κινητο του κοσμου" κ τραβας μια φωτο περιχαρης κ τρως το ακυρο. μεταξυ μας σα τις καμερες των samsung πουθενα. κ ας εχω sony κ ας τις φτιαχνει η sony. Για την ακρίβεια το G4 έχει την καλύτερη για φώτος (χάνει μόνο στα βίντεο) και επίσης, ποιές κάμερες της samsung (για κινητά πάντα) όταν υπάρχουν τα Lumia. 2
exor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 πω ρε φιλε .. ναι το νοτε 4 εχει καλυτερη καμ απο τα λουμια.. εννοειτε καλη καμερα εχει το m8 και τα apple αλλα μετα τα android .. το z3 .. αλλα ειλικρινα τη καλυτερη που εχω δει την εχει το νοτε ..εχει κατα τη γνωμη μου λιγο καλυτερο software απο το s6 πιο απαλη φωτο καπως αλλα πανω κατω τα ιδια.. οπως και το νοτε 3 ειχε διαφορετικη απο το σ4.. παντως κατα τη γνωμη μου η σονυ εχει καλες φωτο
kostasff Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 @exor, έχεις δει φωτογραφία από Lumia 1020? Αν όχι, τότε καταλαβαίνω το ποστ σου...... 5
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη στο sony βαζουν για το flash 91/100 και στο ιδιο site για το lumia 1020 βαζουν 79/100 την στιγμη που το 1020 εχει xenon flash... Κατι δε μου αρεσει σε αυτο το site 3
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Τις καλύτερες φωτογραφίες σε χαμηλό/ελάχιστο φωτισμό τις έχω βγάλει με το Z3. Με θόρυβο προφανώς αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό σε ορισμένες συνθήκες. Αυτή η φωτό ας πούμε αν και δεν τη λες και καλή, βγήκε με το Ζ3 σε συνθήκες που το iphone 6 έβγαζε ελάχιστα πράγματα... Για δες lumia 1020 χωρις φλας σε auto night http://1drv.ms/1YWOunv 3
Andreas_FrenzY Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 πω ρε φιλε .. ναι το νοτε 4 εχει καλυτερη καμ απο τα λουμια.. εννοειτε καλη καμερα εχει το m8 και τα apple αλλα μετα τα android .. το z3 .. αλλα ειλικρινα τη καλυτερη που εχω δει την εχει το νοτε ..εχει κατα τη γνωμη μου λιγο καλυτερο software απο το s6 πιο απαλη φωτο καπως αλλα πανω κατω τα ιδια.. οπως και το νοτε 3 ειχε διαφορετικη απο το σ4.. παντως κατα τη γνωμη μου η σονυ εχει καλες φωτο @exor, έχεις δει φωτογραφία από Lumia 1020? Αν όχι, τότε καταλαβαίνω το ποστ σου...... Όταν έκανα τη μετάβαση από 930 σε note 4, έχοντας διαβάσει όλους τους επαίνους για την κάμερά του, απλά πίστεψα ότι πήρα ελλατωματικό μοντέλο!! Το 930 ήταν απλά και ξεκάθαρα σε άλλο επίπεδο. Πόσο μάλλον το 1020. Απορώ πάντως με τα τεστ που κάνουν και τη μη εμφάνιση wp συσκευών στις κορυφαίες θέσεις, όπου δικαιωματικά αξίζουν να είναι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα