Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, λοιπον εχω αυτην την στιγμη nova 3play με απεριοριστες κλησεις προς σταθερα και κινητα + τα υπολοιπα(start pack+adsl24+nova hd(οτι δινει τελος παντων)) .Πριν λιγες μερες τελειωσε το συμβολαιο και ψαχνω καλυτερη προσφορα απο οτε(λογω και ποδοσφαιρου αφου εχει τα παντα) ή και απο την ιδια την nova. Ειχα διαβασει απο εδω στο forum για προσφορες του οτε στα 36 και 41 αντιστοιχα (με full pack ote tv) και σκεφτομουν μηπως αλλαξω αφου τελειωνε και το συμβολαιο.

Ετσι σημερα με περνουν τηλεφωνο απο τον οτε για προσφορα και μου λενε τα εξης:

Full pack ote tv+24mbs internet + απεριοριστα σταθερα και 30' κινητα, στα 45 ευρω για δυο χρονια συμβολαιο.

Προφανως αρνηθηκα αφου τα χρηματα ειναι πολλα, του ζητησα μηπως μπορει να με πει για τις 2 παλιες(πριν ενος μηνα) προσφορες αλλα αρνηθηκε λεγοντας οτι δεν υπαρχουν πλεον. Του ειπα οτι μπορω να δωσω το πολυ 40 ευρω τον μηνα και να συμβιβαστουμε σε κατι, μου αρνηθηκε και μετα απο λιγο το κλεισαμε. 

Λοιπον αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ,εχει ακουσει τελευταια κανεις για καμια αλλη καλη προσφορα γιατι με τα λιγα καναλια της nova νιωθω την αναγκη αναβαθμισης των υπηρεσιων μου...

Δημοσ.

Η προσφορά που δίνει/έδινε ο οτε μέχρι πριν λίγο καιρό για σε μη συνδρομητές του ήταν/είναι:

24,9 ιντερνετ και 15,9 οτε τβ που βγαίνει στα 41,8

ή 24,9 ιντερνετ και 19,9 οτεν τβ αλλά για 2 χρόνια συμβόλαιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...