jimartsas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 γεια σας!παραγγηλα την GA-970A-UD3P rev1 απο σκρουτζομαγαζο (ετσι εδειχνε τουλαχιστον) και μου φερανε την 2,ενας απο τους λογος που επελεξα αυτην την μητρικη ειναι η καλη καρτα ηχου με 108db snr αλλα η rev 2 εχει την σαπια realtek αlc 892 me 90db snr με αποτελεσμα να ξανα βαλω την παλια soundblaster μου με τα γνωστα θεματα με τους drivers της creative..εχει τουλαχιστον κατι καλητερο h rev2 που να αξιζει περισσοτερο η την πατισα??ευχαριστω!!
LouCi4er Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλα οχι οτι θα δεις καμια διαφορα στον ηχο αναμεσα στις 3 καρτες(τις 2 ενσωματωμενες και την creative) που ανεφερες.Απο περιεργεια και μονο επειδη εγω εχω την rev 1 και εχω και μια audigy se,η creative με βολευει περισσοτερο.Εσυ τι προβλημα αντιμετωπιζεις με τους οδηγους της creative?
jimartsas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 δεν υποστηριζει τα audio manager που πιραζεις τον ηχο μονο το βασικο driver που την κανει απλα να δουλευει και φυσικα εχει μεγαλη διαφορα η καρτα ηχου μου που ειναι στα 105db snr απο 90db,ειδικα στα ακουστικα μου ακουγετε πολυ πιο δυνατα και καθαρα και οταν ειχα τα xp windows που ειχα και το audio manager πιραζα τα herz και μου εσπαγε τα τυμπανα το μπασο
PunishedSnake Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγώ εψαχνα την rev 2 αλλα δεν την βρήκα και πήρα την 1. Τωρα 105 με 90 db διαφορα ελπιζω πωσ δεν εχει διαφορες.Να ξερεις και πως το VIA HD Audio 2021 που έχει η rev1 κανει και αυτό νερά.Ειδικά στα win10.
teo20net Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Κι εγώ πήρα πρόσφατα την rev 2.0. Περίμενα καιρό και έψαχνα τι να πάρω και ένας απο τους λόγους ήταν το κακό VIA HD Audio που έχει η rev 1.0. Τυχαία ανακάλυψα το rev 2.0 και την πήρα χωρίς σκέψη και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα