Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά,

Έχω αγοράσει πριν 2-3 μήνες το Acer Aspire V17 Nitro Black Edition. Έχει 16GB ram, 256GB SSD, i7 4720.

Όλα ήταν μια χαρά. Αλλά τις τελευταίες μέρες έχει γίνει πολύ αργό (κυρίως στο browsing νομίζω). Μπορώ να ανοίξω πολλαπλά προγράμματα,παιχνίδια κλπ την ίδια ώρα χωρίς πρόβλημα. Απλά όταν πάω να επιλέξω άλλο tab ή κάποιο πρόγραμμα, παίρνει περισσότερη ώρα να ανοίξει. Ή όταν ανοίγω ένα νέο tab στον browser, όταν πατάω δεξί κλικ κοκ. Έχει γίνει πολύ αργό.

Έχω τσεκάρει στην διαχείριση εργασιών και η RAM,CPU έχουν μόνο 15-20%.

Το πρόβλημα νομίζω είναι κυρίως στους browsers. Τσέκαρα με AVG, Anti-malware... τίποτα δεν μου έβγαλαν. Έκανα Uninstall το firefox, επίσης το έκανα reset.. διέγραψα cookies / history κοκ. Πάλι τίποτα.

Ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; :(

Ευχαριστώ πολύ,
Σάββας

Δημοσ.

Νομιζω εχει και εναν μηχανικο εκτος απο ssd. Αλλα και παλι λογικα τα windows θα ειναι στον ssd. Οποτε εχει νοημα μονο για τον αλλο δισκο.

Δημοσ.

Nαι έχω 1TB HDD και 256GB SSD

Τα windows είναι σε SSD.

Είπα να δοκιμάσω Chrome αφού δεν αντέχεται πλέον ο Firefox. Φαίνεται να δουλεύει κανονικά.

Θα συνεχίσω με Chrome και ελπίζω να μην μου κάνει το ίδιο πρόβήμα μελλοντικά και εδώ.

Δημοσ.

Πιθανόν έχει γεμίσει με σκουπίδια από το internet και χρειάζεται καθάρισμα.

1. Τρέξε το Malwarebytes.

2. Τρέξε το ESET Online Scanner με τις ρυθμίσεις όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

post-294072-0-93618600-1443887400_thumb.jpg

3. Έλεγξε τι προγράμματα ξεκινάνε αυτόματα με την έναρξη του υπολογιστή, και άφησε μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

4. Έλεγξε τα Scheduled Tasks, και διέγραψε ότι δεν χρειάζεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...