Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δημιουργήσει σε wordpress ένα site το οποίο φιλοξενείται με free πακέτο στο hostinger.gr . Θέλω όμως να αγοράσω .com domain και να το μεταφέρω αυτούσιο εκεί. Πως θα γίνει η μεταφορά; Επίσης η hostinger αξίζει για αγορά domain .com ή υπάρχουν καλύτερες επιλογές;

Δημοσ.

Θα αγορασεις το domain και θα ρυθμισεις τους nameservers να κανουν point στο hostinger.

Κανε ενα support ticket στη hostinger για να σου πουν τα στοιχεια για τους nameservers (ip διευθυνση κλπ).

Για αγορα .com το goddy ειναι οικονομικο για το πρωτο ετος, στην ανανεωση ωστοσο τα παει γυρω στα $15.

Εγω χρησιμοποιω το namesilo που σου δινει και δωρεαν WHOIS privacy για να μην φαινονται τα στοιχεια σου (ονοματεπωνυμο κλπ) και περα απο αυτο ειναι απο τα πιο οικονομικα.

Δημοσ.

προσεξε ομως μερικα πραγματα

το site σου ειναι σε wordpress τωρα και χτισμενο σε αλλο domain ...

αν εχεις κανει αρκετες αλλαγες και πειραγματα μπορει η αλλαγη του domain να σου δημιουργησει αρκετα προβληματα

πρωτα πρεπει να βεβαιωθεις οτι λειτουργεις κανονικα σε νεο domain και μετα η μεταφορα του

για αυτο ισως να το δοκιμαζες τοπικα στον υπολογιστη σου

και αφου πειραξεις το hosts αρχειο να το ξεγελας οτι ειναι αυτος ο υπολογιστης το domain που θες να παρεις

γενικα αυτο ειναι ενα απο τα προβληματα του wp οτι δεν του πολυ αρεσει η αλλαγη του domain συνηθως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...