xalkida7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά! Είμαι λίγο άσχετος με το αντικείμενο και θέλω τη γνώμη σας. Έχω ένα desktop HP του 2009 τον οποίο είχα να ανοίξω κανένα χρόνο. Τον άνοιξα λοιπόν πριν δύο βδομάδες και παρόλο που ήταν λίγο απαρχαιωμένος(έχει windows vista και μόνο τα βασικά προγράμματα) δούλεψε και έμπαινε κανονικά στο ίντερνετ. Εχθές τον άνοιξα ξανά και στην αρχή κόλλαγε και μετά δεν έμπαινε ούτε ίντερνετ. Τελικά μπήκε και ένας φίλος μέσω TeamViewer προσπάθησε να σβήσει κάποια άχρηστα προγράμματα και να τον αναβαθμίσει. Ξαφνικά έκλεισε όταν ήταν μέσα και όταν πήγα να τον ανοίξω δεν άνοιγε. Έλεγε κάτι για αυτόματη επιδιόρθωση αλλά όταν την έκανε, έγραφε ότι το πρόγραμμα δε λύθηκε και ότι μάλλον ήθελε να εγκατασταθούν ξανά τα windows αλλά δεν είχα το cd. Τελικά τον πήγα σε ένα τεχνικό και μου είπε ότι μάλλον καταστράφηκε ο δίσκος και θα στοιχίσει 90 ευρώ περίπου ή ότι μπορεί να χρειάζεται format και θα πάρει 20-30 ευρώ. Εσείς τι πιστεύετε ότι έχει; Αν έχει όντως κάτι από αυτά τα λεφτά είναι καλά; Γιατί νομίζω τα 90 ευρώ είναι πάρα πολλά.
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ειναι παλιό το μηχάνημα οποτε και να έχει πρόβλημα ο δίσκος δεν θα ειναι περίεργο κανε ομως για αρχή ενα format και θα σου πρότεινα να το πας σε καποιο φίλο για να μην σου πάρουν άδικα χρήματα , αν και με το format δεν στρώσει τοτε μαλλον ο δίσκος εχει πρόβλημα και πρέπει να αλλαχτεί. Σε κάθε περίπτωση παντως μπορείς να βάλεις το hdsentinel και να δεις την υγεία του 1
evoracing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σου είπε τεχνικός ότι ίσως φταίει ο σκληρός? ίσως? οκ.. Κατά 95% ναι είναι ο σκληρός. Καταρχήν αν μπορείς πήγαινέ τον σε ένα άλλο PC και σύνδεσέ τον ως 2ον για να δείτε το life του με το HD Sentinel, αν είναι όλα καλά μετά πας για format. Νομίζω δεν αξίζει καν να ασχοληθείς να φτιάξεις τα vista. Αν θες τίποτα αρχεία από μέσα απλά πάρ' τα όταν θα τον συνδέσεις σε άλλο PC. Τώρα για το που θα βρεις windows ή πας και αγοράζεις ένα κλειδί ή υπάρχουν πολύ τρόποι να βρεις.. google it!
xalkida7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Με το format μπορώ να βάλω κατευθείαν άλλα windows ή πρέπει να εγκαταστήσω ξανά τα vista και να κάνω αναβάθμιση μετά;
spyros4776 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Με το format μπορώ να βάλω κατευθείαν άλλα windows ή πρέπει να εγκαταστήσω ξανά τα vista και να κάνω αναβάθμιση μετά; Μπορεις κατευθειαν να βαλεις αλλα windows! Εγω προτεινω να βαλεις windows 7!
xalkida7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για αλλαγή σκληρού δίσκου τι τιμές παίζουν; Αν δε θέλω να σώσω τα αρχεία μου μπορεί να μου βγει και λιγότερο από 90 ευρώ;
spyros4776 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για αλλαγή σκληρού δίσκου τι τιμές παίζουν; Αν δε θέλω να σώσω τα αρχεία μου μπορεί να μου βγει και λιγότερο από 90 ευρώ; Οι σκληροι ξεκινανε γυρο στα 50€, οποτε ο τεχνικος πιστευω θελει 60€ για σκληρο δισκο και 30€ γιατι θα σου περαση τα windows! Ετσι πιστευω εγω. Αν του πεις να σου σωση και αρχεια απο τον παλιο μαλλον θα σου ζητησει παρισσοτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα