yolobot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 οταν παω να το κλεισω δεν κλεινει δειχνει αυτην την οθονη και μετα μου κανει restart
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για αρχη αφαιρείσαι οτι sata εχεις επανω πλην του δισκου που τρέχει το λειτουργικό και ξαναδοκίμασε
Haris San Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Τα bsod γινονται λογω memory problem κατα 90%... Κανε ενα memtest..εναρξη>control panel> στο search γραφεις memory> εκει που λεει administrative tool ακριβως απο κατω λεει diagnose your computer's memory problems, το πατας και πατα στο επομενο restart να κανει το test, και δες τι σου βγαζει
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Τα bsod γινονται λογω memory problem κατα 90%... [..]Πως προκυπτει το παραπανω ποσοστο? Οntopic: yolobot ξεκινας απο τα προφανη, δλδ τον USB3 driver οπως υποδηλωνει η μπλε οθονη και το post του censOred. 1
Haris San Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Πως προκυπτει το παραπανω ποσοστο? No one likes smartass boi Τα bsod γινονται συνηθως λογω προβληματος στην μνημη ή access σε διευθυνση που δεν επρεπε το οποιο γινεται σε επιπεδο kernel και παιρνει ολο το λειτουργικο στην κατηφορα...Κανει dump τα δεδομενα απο την ram γιατι πλεον θεωρουνται σκουπιδια, και αποθηκευει στον σκληρο δισκο ενα ειδος αναφορας που δινει πληροφοριες σχετικα με το crash.. Αυτο μπορει να προκληθει απο πολλα πραγματα, συνηθως είναι anti-virus (πχ σε μενα παντα εκανε το bit defender), drivers απο καποια συγκεκριμενη συσκευη, η καποιο αλλο hardware προβλημα...Τα συμβατικα προγραμματα δεν κανουν bsod, συνηθως είναι αυτα που δουλευουν στο low level επιπεδο λογισμικου στον υπολογιστη..
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 No one likes smartass boi Οντως. "Boi". Τα bsod γινονται συνηθως λογω προβληματος στην μνημη ή access σε διευθυνση που δεν επρεπε το οποιο γινεται σε επιπεδο kernel και παιρνει ολο το λειτουργικο στην κατηφορα... Αυτο μπορει να προκληθει απο πολλα πραγματα, συνηθως είναι anti-virus (πχ σε μενα παντα εκανε το bit defender), drivers απο καποια συγκεκριμενη συσκευη, η καποιο αλλο hardware προβλημα...Τα συμβατικα προγραμματα δεν κανουν bsod συνηθως είναι αυτα που δουλευουν στο low level επιπεδο λογισμικου στον υπολογιστη.. Σ ευχαριστω για τις γνωσεις, εχω μια ιδεα επι του θεματος. Α, και μια και επελεξες αυτον τον τονο συζητησης, το ποσοστο που εδωσες ΔΕΝ εχει σχεση με την πραγματικοτητα. Και δεν το λεω μονο εγω, αλλα η ιδια η Microsoft και ο Russinovich. "Boi".
Haris San Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Οντως. "Boi". Σ ευχαριστω για τις γνωσεις, εχω μια ιδεα επι του θεματος. Α, και μια και επελεξες αυτον τον τονο συζητησης, το ποσοστο που εδωσες ΔΕΝ εχει σχεση με την πραγματικοτητα. Και δεν το λεω μονο εγω, αλλα η ιδια η Microsoft και ο Russinovich. "Boi". Κοιταξε να δεις μπορω να το συνεχισω μεχρι αυριο να στην λεω, στα @@ που εισαι mod, οποτε be a good sport and leave it there. Το graph που εβαλες τα page fault, memory managent και access violation αφορουν ολα την μνημη, do the math..Το μεγαλυτερο ποσοστο αφορα την μνημη, και οταν καποιος εχει σωστο built και οχι σαπια parts (psu, hdd κτλ) το ποσοστο μεγαλωνει ακομα περισσοτερο..
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Κοιταξε να δεις μπορω να το συνεχισω μεχρι αυριο να στην λεω, στα @@ που εισαι mod, οποτε be a good sport and leave it there. Το graph που εβαλες τα page fault, memory managent και access violation αφορουν ολα την μνημη, do the math..Το μεγαλυτερο ποσοστο αφορα την μνημη, και οταν καποιος εχει σωστο built και οχι σαπια parts (psu, hdd κτλ) το ποσοστο μεγαλωνει ακομα περισσοτερο.. Απο "90%" πηγε σε "το μεγαλυτερο ποσοστο". Μια μικρη αλλαγη. Και εαν συνεχισω να αναλυω ισως παει σε "μεγαλο ποσοστο". Αλλα μια και δεν εχεις ορεξη για πολιτισμενη συζητηση, τα λεμε σε 15 μερες. 2
web_assasin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 αποφασιζομεν και διαταζομεν. αλλα θα ηθελα και εγω να μαθω πως προκυπτει το συγκεκριμενο ποσοστο. δλδ δεν παιζει να ειναι θεμα δισκου,καρτας η κατι αλλο? μονο μνημη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα