Tenshi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Έπαιζες αλλά έπαιζες κάνα golden axe και κάνα sunset rider, για βάλε κάνα gauntlet legends ή κάνα ehrgeiz να δεις ωραιότατο slideshow. Όπως πάντα,συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
IceFrog Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 το θεμα ειναι να μην αναιβουμε σε κοστος , για να παιζω οτι θελω εχω το main pc, βεβαια εαν του βαλεις μια r7 240 η κατι αντιστοιχο της nvidia εκει δεν θα εχει προβλημα. Αλλα τοσο πολυ θα κολαει με τα ενσωματωμενα? τουλαχιστον μεχρι ps1. Δεν εχω θεμα σε μεταχειρισμενα απλα να ξερω απο που και τι αγοραζω, εσυ δηλαδη φιλε ice τι θα προτεινες? εστω και μεταχειρισμενα. Ti emulator θες? Εαν θες μεχρι psx μπορεις ανετα και με τον am1. Εαν θες ps2 πχ εκει θες μπουρι πχ μπορεις να παιξεις τα παντα απο mame snes master system megadrive και με rashbery pi. Εχεις γενικα καθολου κομματια για υπολογιστη? πχ ραμ? δισκους? κουτι? Τι budget περιπου θες να διαθεσεις? Χτυπα τιποτα απο τις αγγελιες πχ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/cpu/511993-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BC3-athlon-ii-x4-640-30ghz-4gb/ Ειναι πολυ δυνατοτερο απο am1. Γενικα οτι παλιο μπορεις να βρεις σου κανει, οτι θες ρωτας...
VasKag Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Έπαιζες αλλά έπαιζες κάνα golden axe και κάνα sunset rider, για βάλε κάνα gauntlet legends ή κάνα ehrgeiz να δεις ωραιότατο slideshow. Αν θες να μπορείς να τρέχει και βαριά παιχνίδια σε emulation χρειάζεσαι τον g3258 και υποδομή να του κάνεις όσο καλύτερο overclock γίνεται,αν δεν σε πολύ νοιάζει και είσαι οκ να παίζεις μόνο τα απλά τότε σου κάνει ότι και να πάρεις. δηλαδη τι επεξεργαστη χρειαζεται (χωρις oc) για να παιζεις ολα τα παιχνιδια του mame χωρις κολληματα και διακοπες στον ηχο?
duffyduck Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ειδικα για το MAME, λογω ενασχολησης μου, δεν χρειαζεται καρτα γραφικων. Μια χαρα κανει η ενσωματωμενη, εκτος αν καποιος θελει να χρησιμοποιησει τα HLSL effects. Διαφορετικα εκεινο που χρειαζεται κανεις ειναι εναν ισχυρο διπυρηνο επεξεργαστη (δηλ. καποιον Intel Pentium g ή ι3) και 64bit OS.
VasKag Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 οποτε o g3258 δεν θεωρειται ισχυρος διπυρηνος?
duffyduck Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 παρε τον g3258 ή τον g3260 ο g3258 ειναι overclock-able εφοσον εχεις καταλληλη μητρικη o g3260 οχι Οποτε αφου παμε για budget λυση με φθηνη μητρικη, παρε τον g3258 (που μπορεις να τον υπερχρονισεις) Προαιρετικα: Δες εδω συζητηση για μητρικες και υπερχρονισμο του g3258 http://forums.anandtech.com/showthread.php?t=2389948 Βασικα για υπερχρονισμο θελεις μητρικη με Z97 τσιπακι αλλα ξεφευγει μετα το ολο θεμα.
cupra20vt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μα το θεμα ειναι αυτο να μην ξεφυγουμε στον προυπολογισμο, με ενδιαφερουν ολοι οι emulators και ειδικα n64 , dolphin και ps1. Φιλε Ice οπως γραφω στο αρχικο μου μηνυμα υπαρχουν 8gb ram, ssd, psu . Μας μενει δηλαδη mobo που πρεπει να ειναι mini η micro atx , cpu και κουτι αρκετα μαζεμενο διοτι θα μπει στο σαλονι και δεν θελω γκρινια!!! Δεν εχω θεμα να ειναι και μεταχειρισμενα , κοιταζα πχ στο ebay κατι xeon σε socket 1155 η 1156 αρκετα καλες τιμες αλλα δεν μπορω να παρω απο εκει λογω paypal. Θα βόλευε πχ ενας Α10 μεταχειρισμενος?
IceFrog Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ανετα.. βαζεις και αυτη τη μητρικη (57 ευρω) Gigabyte Socket FM2+ GA-F2A78M-D3H Rev3.0 GLan Audio Raid
cupra20vt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 ωραια λοιπον μαλον εκει θα παω σε καποιν μεταχειρισμενο Α10 και μητρικη μεχρι 60 ευρω.Ωραια αυτη η gigabyte... Κανα κουτακι εχεις να προτεινεις? Κοιταζα για το elite 110 της coolermaster, αλλα αυτο δεχεται μονο mini itx το οποιο σε περιοριζει αρκετα και σου ανεβαζει το μπατζετ σε σχεση με το micro atx
IceFrog Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Το υπερτατο vfm http://www.skroutz.gr/s/3918357/Cougar-Spike.html Δεν αξιζουν τα παραπανω χρηματα για mini atx. Εαν δεν τιθεται θεμα χωρου ενα κουτακι σα το cougar ειναι πολυ καλη επιλογη. Εαν βαλεις στο skroutz στα κουτια micro atx εχει πολλες επιλογες για ολα τα budget. Προσπαφτα εκανα ενα συστημα με το παραπανω κουτακι, για τα χρηματα του απλα δεν παιζεται.. Δροσεροτατο, αθορυβο με αρκετο χωρο για δισκους. Το βαζεις και στη tv με ενα pop corn time και το κανεις και media center-κατεβαστιρι. Τι δισκους θα βαλεις?
cupra20vt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 θα εχω ενα ssd 60gb σιγουρα και απο οτι ειδα στο πατρικο μου εχω και ενα εξωτερικο 1tb. Λεω σαν media center να εβαζα kodi που το γνωριζω αρκετα καλα , αλλα θα δοκιμασω και το pop corn time.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα