Προς το περιεχόμενο

Η Logitech ανακοίνωσε το G410 Atlas Spectrum, το πρώτο της TKL μηχανικό πληκτρολόγιο για gamers

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παντα σκαω με.τα δικα μ περιφεριακα!

Κ εγω εχω πχ gaming miuse αλλα δν εχω gaming pc σηκωνει αιχνιδια αλλα οχι απαιτητικα !

Και σε νετ παω με την παρεα κ γτ ειναι κλτρα να εισαι 3-4 ατομα παρα μονος!

Επισης τα TKL θεωριτικα βοηθαν στην σταση του σωματος και ειναι πιο εργονομικα!

Επισης αμα εχεις gaming laptop κ θες oortability κ στα περιφεριακα??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενταξη αμα υπαρχει αμαξι κ εχεις και το καταληλο κουτι γινεται αλλα παλι πολυ κουραση πιο ευκολο ειναι να πας σε ενα νετ καφε!
Εγω που εχω λαπτοπ και δν εχω την δυνατοτητα να δωσω αλλα 800-1000 ευρο για gaming pc αλλα μ αρεσουν κ εχω κολλημα με τα περιφεριακα! Αμα επερνα gaming keyboard θα ηταν TKL για να μπορω να το βαζω στν τσσαντα με το λαπτοπ και με 5 ευρο υπαρχουν Numpad και τα εχεις και τα 2!
Και δν το ειπα γιατι ειναι ο νομος αυτο αλλα ξερω παρα πολλα ατομα που παν σε νετ καφε και περνουν τα δικα τους περιφεριακα γιατι δν θελουν να "ακουμπανε" τις βρομιες των αλλων!
Δλδ κ οι υπαλοιλοι στα πιο πολλα τζαμπα πληρονονται! εχω παει στο εξωτερικο και καθε φορα που φευγει πελατης το κανουν με απολυμαντικο σπρει πληκτρολογιο/ποντικη επιφανιες και καθε μερα βγαζουν τα keycaps απο καθε keyboard και το καθαριζουν και απο μεσα και τα keycaps ξεχωριστα!
Σε αυτο το ιντενετ καφε ναι να πας και να κατσεις οχι σαν αυτα που εχουμε..

Ναι επίσης ανοίγουν και το κουτί και καθαρίζουν τη σκόνη κόκο κόκο... Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί; Τεσπά ο καθένας έχει την άποψη του..

τι λες τωρα ! 25 % πιο γρηγορη αποκριση κουμπιου ; 

ποιος θα το καταλαβει ο flash  ?

ωραιο ειναι , κομψο , αντισυσκοτικο , διακριτικο . 

αλλα οχι και 130 $ . δεν εχει καμια light εκδοση ,χωρις τα bay ,και χωρις το 25% γρηγοροτερη αποκριση των πληκτρων; 

(το ανθεκτικο το θελω να παραμεινει αν και  τα περισσοτερα πληκτρολογια που εχω  ειναι δεκαετιας και βαλε και δουλευουν ακομη χωρις προβλημα -το πιο ακριβο κανει 30 ευρω - οποτε ας μην εχει και το 40% επιπλεον ανθεκτικοτητα εκτος αν αφορα το backlight - )

Καλή πρόταση. Πρακτικά μου φαίνεται σαν να κλείνει το χάσμα μεταξύ του G710 (που χρησιμοποιώ στη δουλειά αλλά δεν έχει προφανή πλεονεκτήματα για gamers) και της ναυαρχίδας G910 (των 200 ευρώ).

Στα υπ' όψιν.

ps: για όσους μιλάνε για τιμές, ας ρίξουν μια ματιά πόσο κοστίζουν τα περισσότερα μηχανικά πληκτρολόγια μάρκας

pps: για όσους δεν κατέχουν από μηχανικά πληκτρολόγια, ας το ψάξουν πρώτα και μετά ας σχολιάσουν ελεύθερα.

Με λιγότερα απο 79€ δεν αγορασε ολος ο κοσμακης το coolermaster trigger απο ενα μαγαζακι ελληνικης γνωστης αλυσιδας;

ακομα χναχνεστε για kb εσεις ;

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...