2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εγω παντα σκαω με.τα δικα μ περιφεριακα! Κ εγω εχω πχ gaming miuse αλλα δν εχω gaming pc σηκωνει αιχνιδια αλλα οχι απαιτητικα ! Και σε νετ παω με την παρεα κ γτ ειναι κλτρα να εισαι 3-4 ατομα παρα μονος! Επισης τα TKL θεωριτικα βοηθαν στην σταση του σωματος και ειναι πιο εργονομικα! Επισης αμα εχεις gaming laptop κ θες oortability κ στα περιφεριακα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menelaos.TS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 εγώ πάντως περνώ όλο το pc και μαζευόμαστε σπίτι ενός φίλου 4 άτομα και παίζουμε οποτε ένα numpad πιο πολύ δεν με χαλάει btw έχω fullltower Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2.1Ohm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ενταξη αμα υπαρχει αμαξι κ εχεις και το καταληλο κουτι γινεται αλλα παλι πολυ κουραση πιο ευκολο ειναι να πας σε ενα νετ καφε!Εγω που εχω λαπτοπ και δν εχω την δυνατοτητα να δωσω αλλα 800-1000 ευρο για gaming pc αλλα μ αρεσουν κ εχω κολλημα με τα περιφεριακα! Αμα επερνα gaming keyboard θα ηταν TKL για να μπορω να το βαζω στν τσσαντα με το λαπτοπ και με 5 ευρο υπαρχουν Numpad και τα εχεις και τα 2!Και δν το ειπα γιατι ειναι ο νομος αυτο αλλα ξερω παρα πολλα ατομα που παν σε νετ καφε και περνουν τα δικα τους περιφεριακα γιατι δν θελουν να "ακουμπανε" τις βρομιες των αλλων!Δλδ κ οι υπαλοιλοι στα πιο πολλα τζαμπα πληρονονται! εχω παει στο εξωτερικο και καθε φορα που φευγει πελατης το κανουν με απολυμαντικο σπρει πληκτρολογιο/ποντικη επιφανιες και καθε μερα βγαζουν τα keycaps απο καθε keyboard και το καθαριζουν και απο μεσα και τα keycaps ξεχωριστα!Σε αυτο το ιντενετ καφε ναι να πας και να κατσεις οχι σαν αυτα που εχουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ναι επίσης ανοίγουν και το κουτί και καθαρίζουν τη σκόνη κόκο κόκο... Μήπως είμαστε λίγο υπερβολικοί; Τεσπά ο καθένας έχει την άποψη του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 τι λες τωρα ! 25 % πιο γρηγορη αποκριση κουμπιου ; ποιος θα το καταλαβει ο flash ? ωραιο ειναι , κομψο , αντισυσκοτικο , διακριτικο . αλλα οχι και 130 $ . δεν εχει καμια light εκδοση ,χωρις τα bay ,και χωρις το 25% γρηγοροτερη αποκριση των πληκτρων; (το ανθεκτικο το θελω να παραμεινει αν και τα περισσοτερα πληκτρολογια που εχω ειναι δεκαετιας και βαλε και δουλευουν ακομη χωρις προβλημα -το πιο ακριβο κανει 30 ευρω - οποτε ας μην εχει και το 40% επιπλεον ανθεκτικοτητα εκτος αν αφορα το backlight - ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Το χουν ξεφτιλισει με τις τιμες...σε λιγο θα κανουν οσο ο cpu.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλή πρόταση. Πρακτικά μου φαίνεται σαν να κλείνει το χάσμα μεταξύ του G710 (που χρησιμοποιώ στη δουλειά αλλά δεν έχει προφανή πλεονεκτήματα για gamers) και της ναυαρχίδας G910 (των 200 ευρώ). Στα υπ' όψιν. ps: για όσους μιλάνε για τιμές, ας ρίξουν μια ματιά πόσο κοστίζουν τα περισσότερα μηχανικά πληκτρολόγια μάρκας pps: για όσους δεν κατέχουν από μηχανικά πληκτρολόγια, ας το ψάξουν πρώτα και μετά ας σχολιάσουν ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costas290 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ακόμα έχω το Microsoft Sidewinder X6 με το αποστώμενο numpad , ΑΘΑΝΑΤΟ και τέλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShevaGR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Πω ρε κλάψα για το numpad λες και δουλεύετε δημόσιο και το χρησιμοποιείτε nonstop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πω ρε κλάψα για το numpad λες και δουλεύετε δημόσιο και το χρησιμοποιείτε nonstop. βολευει πολυ.... και σε πολλα games πρεπεi να κανω πραξεις κτλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Με λιγότερα απο 79€ δεν αγορασε ολος ο κοσμακης το coolermaster trigger απο ενα μαγαζακι ελληνικης γνωστης αλυσιδας; ακομα χναχνεστε για kb εσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DigitalStereophony 22 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 ειναι καλο προιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα