Προς το περιεχόμενο

Η Logitech ανακοίνωσε το G410 Atlas Spectrum, το πρώτο της TKL μηχανικό πληκτρολόγιο για gamers

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από μερικές μέρες, η Logitech ανακοίνωσε το πρώτο της TKL (ten-key-less) μηχανικό πληκτρολόγιο για gaming, το οποίο ενσωματώνει τους δικούς της μηχανικούς διακόπτες Romer-G, φωτισμό backlight RGB καθώς και την βάση για την εφαρμογή διαχείρισης Arx.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι νέοι δικοί της μηχανικοί διακόπτες Romer-G προσφέρουν 25% ταχύτερο actuation σε σύγκριση με τα τυπικά μηχανικά keyboards. Το νέο πληκτρολόγιο της εταιρείας G410 Atlas Spectrum TKL αποτελεί στην ουσία μία μικρότερου μεγέθους έκδοση του G910 Orion Spark και είναι το πρώτο TKL gaming keyboard της Logitech. Είναι σχεδιασμένο για gamers που επιθυμούν ένα high-end αλλά “portable” πληκτρολόγιο, ενώ είναι και το δεύτερο της Logitech που διαθέτει φωτισμό RGB.

Το νέο G410 Atlas Spectrum TKL διαθέτει μία αφαιρούμενη βάση στο πάνω εμπρόσθιο τμήμα του πληκτρολογίου, που κατασκευάστηκε για το Logitech Arx Control, μία εφαρμογή για συσκευές iOS ή Android, που μόλις συνδεθούν μπορούν να δείχνουν πληροφορίες από το σύστημα και από το παιχνίδι, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο και άλλων περιφερειακών G της Logitech. Οι διαστάσεις του πληκτρολογίου είναι 185,2 x 390 x 35,5 χιλιοστά και ζυγίζει 830 γραμμάρια. Το κόστος του είναι $129,99.

Link.png Site: Fudzilla

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δε βάζουν numlock δε το καταλαβαίνω.

Σε ποιο παιχνίδι σου χρειάστηκε; Συν ότι παρουσιάζεται ως portable, οπότε το μειωμένο μέγεθος είναι must.

• Like 1

Σε παιχνίδι δε μου χρειάστηκε είναι η αλήθεια αλλά αμα θέλεις να κάνεις και άλλη χρήση δηλαδή δε μπορείς μόνο gaming? Όσο αναφορά το portable δε το κατάλαβα έχεις δει πολλούς να παίρνουν το keyboard και να το βάζουν σε άλλούς υπολογιστές; Επίσης portable χωρίς ενσωματωμένη μνήμη να κρατάει τις ρυθμίσεις σου νομίζω δεν είναι και πολύ σωστό.

• Like 1

Δε διαφωνώ για το "portable" αλλά αυτό θέλει να περάσει η εταιρεία: 

Είναι σχεδιασμένο για gamers που επιθυμούν ένα high-end αλλά “portable” πληκτρολόγιο

Marketing λέγεται και προφανώς κάποιος το προγραμμάτισε να βγει έτσι.

• Like 1

Εγώ πάλι το λέω μείωση κόστος για πιο προσιτή αγορά... Σε αυτά τα λεφτά που θα το λανσάρουν πας και πέρνεις το quickfire coolermaster που έχει & numpad και κάνεις δουλειά. Λέω και πάλι portable χωρίς ενσωματωμένη μνήμη να κρατάει τις ρυθμίσεις σου είναι ανούσιο...

Αμα πας σε καποιο ιντερνετ καφε τι θ εχεος το ποντικι κ πληκτρολογιο που εχπυν??

Σε οποιο κ αν εχω παει ΟΛΑειναι μες την μπιχλα ειδικα τα πληκτρολογια που μαγευουν βρομιες κατω απο τα πληκτρα οποτε ακομα κ εγω με απλο keyboard το περνω σε νετ καφε κ ποντικι οχι για μοστρα αλλα γτ σιχενομε κ δν θελω να πιανω την βρομια τν αλλων!

Αμα πας σε καποιο ιντερνετ καφε τι θ εχεος το ποντικι κ πληκτρολογιο που εχπυν??

Σε οποιο κ αν εχω παει ΟΛΑειναι μες την μπιχλα ειδικα τα πληκτρολογια που μαγευουν βρομιες κατω απο τα πληκτρα οποτε ακομα κ εγω με απλο keyboard το περνω σε νετ καφε κ ποντικι οχι για μοστρα αλλα γτ σιχενομε κ δν θελω να πιανω την βρομια τν αλλων!

Χωρίς να κάνω διαφήμηση, τα InSpot στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έχουν Chroma Razer Keyboards & Mice.

Αλλά στα περισσότερα ναι, είναι μέσα στην μπίχλα.

Παρόλα αυτά... δεν σκάς με το δικό σου keyboard ή mouse!

Δε παίρνει κανεις ούτε keyboard αλλά ούτε και mouse και να πάει σε άλλο PC. Δε ξέρω τι εννοούν με τον όρο portable.. Αν δε σου αρέσει η βρώμα δε πας στο internet cafe. Υπάρχει πιθανότητα να έχεις τέτοια περιφερειακά χωρίς να έχεις gaming pc? Άρα γιατί να πας στο internet cafe κάθεσαι και σπίτι σου. Ποιό εύκολο είναι να κουβαλάω ένα οινόπνευμα και χαρτί παρά mouse & keyboard.

• Like 1

Πρέπει να είσαι ο μόνος σε όλο τον κόσμο που το κάνει αυτό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...