Προς το περιεχόμενο

Iphone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Πρόκειται να μου φέρουν ένα iphone 6s από Dubai.Γνωρίζει κανείς τι παίζει με εγγύηση,facetime κλπ?

Facetime αν θυμάμαι καλά δεν υποστηρίζει, δεν έχει την εφαρμογή μέσα. Εγγύηση 1 χρόνο αν είναι εκτός ΕΕ. 

Δημοσ.

Jailbreak μετά από ένα χρόνο τότε οπότε μπαίνει και το facetime.Μπροστα στα 650 euro για τα 64 gb τι είναι ένας χρόνος χωρίς facetime...

Δημοσ.

Jailbreak μετά από ένα χρόνο τότε οπότε μπαίνει και το facetime.Μπροστα στα 650 euro για τα 64 gb τι είναι ένας χρόνος χωρίς facetime...

ποιό μετά από ένα χρόνο καλέ κι εσύ? Το jailbreak δεν αναιρεί την εγγύηση. μή λέμε κι ότι θέλουμε. 

Δημοσ.

ποιό μετά από ένα χρόνο καλέ κι εσύ? Το jailbreak δεν αναιρεί την εγγύηση. μή λέμε κι ότι θέλουμε.

Εγω ξερω πως την αναιρει οπως το root στο android

Δημοσ.

Εγω ξερω πως την αναιρει οπως το root στο android

Εσυ τοτε πρεπει να διαβασεις καλυτερα γιατι δεν τα ξερεις καλα.Kai επισης το jailbreak φευγει με ενα απλο restore 10 λεπτων.

• Like 2
Δημοσ.

Εσυ τοτε πρεπει να διαβασεις καλυτερα γιατι δεν τα ξερεις καλα.Kai επισης το jailbreak φευγει με ενα απλο restore 10 λεπτων.

Τωρα το εμαθα και θα το θυμαμαι μεχρι να πεθανω

Δημοσ.

Τωρα το εμαθα και θα το θυμαμαι μεχρι να πεθανω

Χαχα έτσι μπράβο. Το iOS δε γράφει πουθενά όπως το android στο Knox. Αμα κάνεις restore γίνεται κανονικό άνευ jailbreak και δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...