Xvipes Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 minima: files tha required for windows to run properly have been replaced by unreconginzed versions.to mainten system stability windows must restore the original version of these files kai mou zitaei na balw to cd twn windows.to bazw kai meta apo ligo an bgalw to cd mou to ksanazitaei.format ekana kai pali to bgazei any ideas??????? plsss exw apelpisti! thanx
lionheart Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Mhpws to cd sou einai gemato ious? To koita3es?
XIONATOS Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Mallon exeis ioys oi opoioi synexeia soy kanoyn overwrite system files soy... Oses fores kai na baleis to cd soy.... pali ta idia... Kane ena check me ena antivirus me ta teleftaia definitions kai meta kane system file check gia na soy epanaferei ta original..
privi Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 symfono me tous prolalisantes..an den vgaleis akri fdisk kai na den vgei pali akri sygnomi pou to leo alla tha xreiastei fdsk mbr giati o ios exei grapsei sto master boot record
Xvipes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 ekana format kai sta 2 partition(oxi fdisk)kai enw ola fenontousan mia xara meta apo 5 meres mou to ksanaebgale!diladi simera.to fdsk mbr ti einai kai pws ginetai giati skeytomai na to kanw an mporw!Exei kapoios kamia alli lisi??? :( p.s otan mou bgazei kathe fora to minima an meta kanw restart den mporw na mpw sta windows.meta to veryfing DMI pool data menei se mia mayri othoni kai kathete ekei xwris oute kan o skliros na fwrtwnei.oute me safe modem mpainei oute me last known good config.mono me format
lionheart Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Den katalabes mallon! 3exna gia ligo to format! To CD sou to chekares apo ious????? Auto koita prwta kai meta ta alla!
privi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 an de vgaleis akri me ayto pou sou lene sxetika me to cd kai tous ious tote proxora se fdisk mbr..........steile kai tha sou po akrivos pos ginetai
wintech2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Προφανώς είναι μουφα το cr**k που χρησιμοποιείς. Απο κει και περα βάλε ενα καλο antivirus και τρέξε και κανενα ad-aware να δείς αν παίζει τπτ απο εκει. Επειτα ρίξε μια ματια εδώ: http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q222/1/93.ASP
XIONATOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 O wintech2003 exei dikio , mia apo tis piges ton problimatwn soy mporei na einai kai afti, giati an xrisimopoieis kapoio periergo dll gia kapoioes doyleies, afto tha to katalabei o systima soy san arxeio 3eno pros tin egkatastasi twn windows kai ola ta updates. Tha prepei eite na kaneis disable to windows system file protection eite na kaneis verify to dll poy soy xtypaei san allagmeno...
Xvipes Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Tha prepei eite na kaneis disable to windows system file protection eite na kaneis verify to dll poy soy xtypaei san allagmeno... kai pws to kanw ayto?an to kanw tha ftiaksei to problima i' apla den tha mou emfanizei to minima???
XIONATOS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Kat'arxas den einai problima... einai tropos leitoyrgias... Ta windows exoyn fantasoy mia basi dedomenon i opoia krataei ta stoixeia olon ton system files twn windows kai opoio arxeio apo afta alla3ei (aftomatos allazoyn kai ta stoixeia afta) to entopizoyn kai soy lene oti to arxeio antikatastathike me kapoio allo. Afto bebaia den soy to bgazei otan kaneis otidipote updates apo tin microsoft logo toy oti meta apo tin egkatastasi ginetai kai allagi afton ton stoixeiwn (verification) kai etsi to systima ta anagnwrizei os kanonika arxeia. Gia na apenergopoiiseis to WFP windows file protection kaneis Start-->Run-->Regedit. Meta F3 kai psaxneis gia to SFCDisable. Afoy to breis kaneis diplo click pano toy gia na to kanei edit kai pliktrologeis "ffffff9d" gia apenergopoiisi kai "0" gia energopoiisi Oi alles pithanes times poy mporei na parei afti i metabliti einai: 1 - disabled, prompt at boot to re-enable 2 - disabled at next boot only, no prompt to re-enable 4 - enabled, with popups disabled ffffff9d - for completely disabled . Kali tyxi
Xvipes Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 file XIONATOS, ekana auto pou eipes gia to regedit alla kai pali sinexize na mou to bgazei.ekana KSANA format kai prosexa na min bazw kanena programa pou eixa ston d: otan prog ithela to katebaza apo to net.mexri twra einai ola kala me to problima ayto elpizw na sinexisei na einai etsi. p.s to cd einai apithano na exei ious giati to xrisimopoioun toulaxiston 10 paidia kai kanenas tous den eixe tetoio problima.epita den ginetai na mpei ios meta tin egrafi tou cd.kai stin arxiki egrafi to cd den eixe ious thanx pantos gia to kouragio sas kai to endiaferwn naste kala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.