βιλλ29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Παιδια λογο οτι ειμαι στον στρατο ψαχνω ενα κινητο smart το οποιο να κραταει η μπαταρια του..εχω στην κατοχη μου εδω και 3 μηνες ενα SAMSUNG S3 neo και το αφησα για μια εβδομαδα με την μπαταρια του κλειστο και τωρα πεφτει πολυ γρηγορα..εχετε καμια ιδεα?
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 high capacity μπαταρια ή Power bank αν δεν θες να αλλαξεις κινητο
βιλλ29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 power bank εχω ενα τις inteso 5200mh..αλλα και παλι φορτιζω συνεχεια..ποια μπαταρια ειναι αυτη?
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 εφοσον η μπαταρια εχει αρχιζει να τα παιζει μπορεις να βρεις απο ebay λογικα καμια High capacity Μπαταρια .για το S3 Η κανονικη ειναι 2100 και νομιζω ειχα δει high capacity Κοντα στα 3000Mah.αλλα μαλλον θες και New battery αν το εχεις αρκετο καιρο μια και το μοντελο αυτο ειναι αρκετων χρονων.10-12 ευρω κανει μια αυθεντικη μπαταρια για το S3 χωρις να ειναι High capacity
βιλλ29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 3 μηνες το εχω το κινητο..μπορεις να με βοηθησεις με καποιο λινκ σε παρακαλω?απο εβαυ κανω αγορες αλλα δεν γινονται αποδεκτες ενω εχω λεφτα μεσα..
technology_guy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Το lg l90. Ειναι το τωρινο μου κινιτο και κραταει μπαταρια τρεις μερες
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1311.R1.TR2.TRC1.A0.H0.Xsamsung+galaxy+s3+high.TRS0&_nkw=samsung+galaxy+s3+high+capacity+battery&_sacat=0 δες αυτες που ειναι κατι 3000mah.δεν ειναι αυθεντικες αφου δεν εχω δει αυθεντικη High capacity εκτος αν εχει βγει και απλα δεν την ειδα(κατι μου ειχαν πει οτι εβγαινε μια μαζι με καπακι απο την samsung αλλα δεν το εχω ψαξει).για αγορες απο ebay ναι υπαρχει θεμα.υπαρχει αυτο http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D/ 3 μηνες μπορει να το εχεις αλλα αμα το πηρες Used τοτε σιγουρα η μπαταρια ειναι κουρασμενη βεβαια θα δεις και κινεζικα κινητα με κατι 5000mah μπαταρια κτλ.εχουν αναφερθει πολλα τετοια κινητα στα News του insomnia.
vdeseris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πάντως αυτές οι χρυσές μπαταρίες στο ebay που στο ίδιο μέγεθος προσφέρουν διπλάσια χωρητικότητα είναι απλά μούφα... Επίσης ας μας πει ο βιλλ29 τι χρήση κάνει με το κινητό. Γιατί εγώ με το note 3 ούτε μέχρι το μεσημέρι δεν την βγάζω...
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πάντως αυτές οι χρυσές μπαταρίες στο ebay που στο ίδιο μέγεθος προσφέρουν διπλάσια χωρητικότητα είναι απλά μούφα... Επίσης ας μας πει ο βιλλ29 τι χρήση κάνει με το κινητό. Γιατί εγώ με το note 3 ούτε μέχρι το μεσημέρι δεν την βγάζω... θελει λιγο προσοχη με τις High capacity ειδικα τις φτηνες.καποιες ναι μεν ειναι High capacity αλλα αρχιζουν να χανουν απο την αρχικη τους χωρητικοτητα σχετικα πιο γρηγορα απο τις αυθεντικες.βεβαια δεν τον νοιαζει και πολυ τον ts με την εννοια οτι ειναι για τον στρατο.για αυτο και ειπα και την λυση του Powerbank>οτι παιρνει μια νεα μπαταρια αφου αυτη ειναι παλια και μετα παιρνει και ενα Powerbank 10000 mah και ειναι Much better.τωρα αμα βρει και high capacity σε samsung ακομα καλυτερα.επισης και τα κλασσικα κολπα για να κραταει παραπανω.χαμηλωνουμε φωτεινοτητα που η οθονη καταναλωνει αρκετη ενεργεια
βιλλ29 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Η χρηση που κανω ειναι viber, κλησεις, FB, μνματα και κανα mp3
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 νορμαλ χρηση θεωρειται αυτο.αλλα ναι μονο που παζει 3g και οθονη ανοιχτη σκιζει την μπαταρια. 1
βιλλ29 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 παιδια καποιο κινητο που να κραταει εχουμε?φθηνο ετσι..οχι πολυ ακριβο..τα εξοδα του στρατου τρεχουν..
2.1Ohm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 παιδια καποιο κινητο που να κραταει εχουμε? φθηνο ετσι..οχι πολυ ακριβο..τα εξοδα του στρατου τρεχουν.. Lumia 640 XL ! Με βαρια χρηση ολη μερα ανοιχτα 3G και ιντερνετ μουσικη κανα videaki utube κ κανα χαζοπαιχνιδο και οθονη παντα πανω απο 70% φωτεινοτητα μ βγαζει 2 μερες κουτσα στραβα! Ειχα πριν g4 κ nexus 6 με την ιδια χρηση μ εβγαζαν μια μερα αυτο αγκιζει το 2μερο πιστευω πολυ καλη επιλογη για αυτο που το ζητας! (μπορεις να βρεις κ μια μπαταρια ακομα να εχεις για καβατζα και να σου πιανει και 3-4 μερες αφορτηστω αμα τις εχεις φορτισμενες και τις 2!) Τιμη καινουριο 200 αλλα μεταχειρισμενα υπαρχουν και με 150 λιγο ταλαιπωριμενα και 160-170 τελεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα