Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα εντάξει στα ίδια είμαστε. Το έβαλα και σε windowed με custom τη δική σου ανάλυση.

Ανοιχτά είχα μόνο το msi afterburner και το chrome.

Το minimum fps είναι μάλλον θέμα τύχης ή της ram ή και των δύο.

Διορθώθηκε και η προηγούμενη φωτο στη προηγούμενη σελίδα btw.

33mphc4.jpg

Πάρε και ακόμη ένα.

OG9ZW3y.png

Δημοσ.

Έλα εντάξει στα ίδια είμαστε. Το έβαλα και σε windowed με custom τη δική σου ανάλυση.

Ανοιχτά είχα μόνο το msi afterburner και το chrome.

Το minimum fps είναι μάλλον θέμα τύχης ή της ram ή και των δύο.

Διορθώθηκε και η προηγούμενη φωτο στη προηγούμενη σελίδα btw.

Πάρε και ακόμη ένα.

Κομπλέ τότε,δοκίμασα και γω fullscreen με όλα οff όμως background,αλλά και πάλι δεν εξυγήτε γιατί δεν πιάνει 990mhz μετά απο λίγο και αφού η θεμροκρασία ανέβει..Σε παιχνίδια έχεις μόνιμα 990 εσύ.?Θα δοκιμάσω άλλη μια OC και θα πειράξω και λίγο την ταχύτητα των ανεμηστίρων να την κρατίσω όσο πιο κρύα μπορώ και ασ κάνει σαν ελικόπτερο.Η πρώτη είναι στοκ η δευτερη την πήγα 1020-1500 αλλά η διαφορά ήταν 1 fps.Αχρήαστο.Τουλάχιστον δεν χρειάζεται RMA

stock.jpgOCed.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι πάντα 990mhz.

Μπορεις να μου πεις ενα δυο παιχνιδια που δεν πεφτεις κατω απο 990 να τα κατεβασω να δοκιμασω.? Εκτος και αν εχεις και συ το witcher 3 και μπορεις να μου πεις αν και σε αυτο ειναι ιδια η συμπεριφορα.Eπίσης ποια έκδοση catalyst έχεις.?

Επεξ/σία από Albilosha
  • Like 1
Δημοσ.

Στο Witcher 3, που το έχω λιώσει τις τελευταίες 3-4 μέρες, μετά το τέλος του loading πάει σε 1-2 δεύτερα κατευθείαν στα 990mhz. Απο εκεί και πέρα κατεβαίνει μερικές δεκάδες mhz, για 1-2 δεύτερα πάλι, μόνο όταν τρώω κολλήματα λόγω επεξεργαστή κυρίως στις πόλεις. Έχω πολύ παλιό επεξεργαστή και δεν μπορεί να αφήνει πάντα τη GPU στο 100%. 

Απο drivers έχω τους τελευταίους stable. Τους beta δεν τους δοκίμασα...

Δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα. Θέλετε η κάρτα σας να τρέχει στο full ακόμη και στο σερφάρισμα ή στο μενού/loading των παιχνιδιών παρόλο που δεν χρειάζεται;

Εκτός κι αν εννοείτε ότι π.χ σε μια πόλη στο Witcher με βροχή κλπ, όπου η κάρτα σας πρέπει να δώσει το 100% ακατάπαυστα για κάποιο μυστήριο λόγο κατεβαίνει κάτω  απο τα 990mhz χάνοντας την ευκαιρία να κερδίσει μερικά ακόμη fps. Σε μένα δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό εκτός απο τις στιγμές που πάει στο 100% ο επεξεργαστής μου και τρώω μπουκάλα απο εκεί. Τρανό παράδειγμα το Heaven benchmark το οποίο τρέχει στα 990mhz σε όλες τις σκηνές. 

Δημοσ.

Στο Witcher 3, που το έχω λιώσει τις τελευταίες 3-4 μέρες, μετά το τέλος του loading πάει σε 1-2 δεύτερα κατευθείαν στα 990mhz. Απο εκεί και πέρα κατεβαίνει μερικές δεκάδες mhz, για 1-2 δεύτερα πάλι, μόνο όταν τρώω κολλήματα λόγω επεξεργαστή κυρίως στις πόλεις. Έχω πολύ παλιό επεξεργαστή και δεν μπορεί να αφήνει πάντα τη GPU στο 100%. 

Απο drivers έχω τους τελευταίους stable. Τους beta δεν τους δοκίμασα...

Δεν μπορώ να καταλάβω πιο είναι το πρόβλημα. Θέλετε η κάρτα σας να τρέχει στο full ακόμη και στο σερφάρισμα ή στο μενού/loading των παιχνιδιών παρόλο που δεν χρειάζεται;

Εκτός κι αν εννοείτε ότι π.χ σε μια πόλη στο Witcher με βροχή κλπ, όπου η κάρτα σας πρέπει να δώσει το 100% ακατάπαυστα για κάποιο μυστήριο λόγο κατεβαίνει κάτω  απο τα 990mhz χάνοντας την ευκαιρία να κερδίσει μερικά ακόμη fps. Σε μένα δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό εκτός απο τις στιγμές που πάει στο 100% ο επεξεργαστής μου και τρώω μπουκάλα απο εκεί. Τρανό παράδειγμα το Heaven benchmark το οποίο τρέχει στα 990mhz σε όλες τις σκηνές. 

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Εμένα μόνο στα πρώτα δεύτερα είναι στο 990 μετά πάει στα 950 κοντά και συνεχίζει έτσι χωρίς αλλαγή.Δεν είναι πάντα στο 100% αλλά και όταν είναι δεν αλλάζει κάτι στο πρόβλημα αυτό.Θα δοκιμάσω drivers και αν δεν φτιάξει την πάμε πίσω :/

Δημοσ.

Έχω μια υποψία ότι throttlarei ο επεξεργαστής σου λόγω μητρικής και πέφτει ταχύτητα οπότε μπουκάλι από εκεί και η κάρτα δεν αποδίδει τέρμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια υποψία ότι throttlarei ο επεξεργαστής σου λόγω μητρικής και πέφτει ταχύτητα οπότε μπουκάλι από εκεί και η κάρτα δεν αποδίδει τέρμα.

ο επεξεργαστής είναι στο 30% και με θερμοκρασία μαξ 55,δεν νομίζω να είναι αυτό.Επίσης τρέχει μεταξύ 3,8-4ghz και αν το βάλω high performance το pc τρέχει μόνιμα 4.Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι πως τα MHZ αλλάζουν ανάλογα τα Settings στο witcher..Αν τα βάλω όλα ultra εκτός nvidia hairwork τότε το ρολόι τρέχει στα 990..αν όμως ρίξω κάποιο τότε πέφτουν και τα mhz

Επεξ/σία από Albilosha
  • Like 1
Δημοσ.

*update2* Στο Eshop είχαν τα ίδια αποτελέσματα με μένα.Μου είπαν θα την στειλουν στην gigabyte για έλεγχο εκεί καθώς δεν ξέρουν όπως μου είπαν αν αυτό είναι αρκετό για αντικατάσταση..Αν είναι δυνατόν δηλαδή εαν το να μην πιάνει τα νούμερα που διαφημίζει να μην είναι αρκετό  :(

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βρεθηκε καμια λυση σε αυτο το προβλημα guys?

Έχεις το ίδιο θέμα.? Google βρήκα πολλά άτομα με το ίδιο θέμα και η απάντηση της Giga ήταν η ίδια σε όλους.Εγώ την έστειλα RMA και ακόμα περιμένω...πάντος η gigabyte μου είπε πως : * Advertised performance is based on maximum theoretical interface values from respective Chipset vendors or organization who defined the interface specification. Actual performance may vary by system configuration.

Οπότε βγάζουν την ουρά τους απέξω αν δεν πιάνει τα ρολόγια.Συν ότι δεν έχουν global warranty και μόνο μέσω του eshop καλύπτεται η εγγύηση.Χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή.Αυτό ήταν και η τελευταία μου αγορά απο την εν λόγω εταιρία.

Δημοσ.

κοίτα να στην αλλάξουν πάντως, βρήκα και εγω διαφορά θεματα με το δικο σου και ειναι μονο σε αυτη την υλοποίηση.. Rma κανονικότατο θελει..

Δημοσ.

κοίτα να στην αλλάξουν πάντως, βρήκα και εγω διαφορά θεματα με το δικο σου και ειναι μονο σε αυτη την υλοποίηση.. Rma κανονικότατο θελει..

Τι να κάνω όμως.? Η Gigabyte δείνει αυτήν την απάντηση.Αν η εταιρία δεν δείνει το οκ για αντικατάσταση δεν θα γίνει.Εννοείται πως θέλει RMA.Δεν θα ξαναεπιλέξω προιόν της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...