Επισκέπτης Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά! Το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού στον υπολογιστή ενός φίλου δεν δουλεύει! Γίνεται να το αλλάξω? είναι εύκολο! ή αγοράζω τροφοδοτικό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Το ανεμιστηρακι αλλαζει, αν δεν κανω λαθος ειναι 4pin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Και να μην αλλάζει να μην έχει βυσματάκι δηλαδή μπορείς να το κόψεις και να βάλεις ενα καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 και να μην ειναι 4pin μπορεις να κανεις διαφορες πατεντες.απο το να παρεις ρευμα απο Molex μεχρι απλα να το κολλησεις εκει που πρεπει ή να ενωσεις το παλιο καλωδιο με το νεο Fan. και να μην ειναι 4pin μπορεις να κανεις διαφορες πατεντες.απο το να παρεις ρευμα απο Molex μεχρι απλα να το κολλησεις εκει που πρεπει ή να ενωσεις το παλιο καλωδιο με το νεο Fan. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ...η δουλεύει και απλά δεν γυρνάει αν δεν έχει φορτίο.Πες ποιο τροφοδοτικό είναι πρώτα πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ...η δουλεύει και απλά δεν γυρνάει αν δεν έχει φορτίο. Πες ποιο τροφοδοτικό είναι πρώτα πρώτα. αυτο συνηθως το κανουν καποια πολυ καλα τροφοδοτικα που ειναι silent σε πολυ μικρο φορτο για να βοηθησουμε τον ts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Θα κάνω μια προσπάθεια να το αλλάξω και βλέπουμε!Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 παιδιά πήρα ένα από ένα άλλο χαλασμένο τροφοδοτικό που είχα και είναι 0.23Α ! Και το αυτό που έχω και θέλει αλλαγή έχει 0.24Α! λέτε να το κάχει επειδή διαφέρει για 0.01 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 παιδιά πήρα ένα από ένα άλλο χαλασμένο τροφοδοτικό που είχα και είναι 0.23Α ! Και το αυτό που έχω και θέλει αλλαγή έχει 0.24Α! λέτε να το κάχει επειδή διαφέρει για 0.01 ? nope.12 volt και τα 2 ειναι εισαι μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 πως το εξηγείς αυτό φίλε μου? γιατί μου αρέσει η άποψή σου Μπορείτε να μου προτείνετε ένα τροφοδοτικό γι αυτήν την μητρική? αυτό είναι καλό ? http://www.e-shop.gr/psu-force-fo19xd-450w-p-PER.700161 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 πως το εξηγείς αυτό φίλε μου? γιατί μου αρέσει η άποψή σου Μπορείτε να μου προτείνετε ένα τροφοδοτικό γι αυτήν την μητρική? αυτό είναι καλό ? http://www.e-shop.gr/psu-force-fo19xd-450w-p-PER.700161 a.Παμε αναποδα.παρε καποιο σωστο τροφοδοτικο .14 ευρω τροφοδοτικο οκ ειναι οτι χειροτερο μπορει να παρει καποιος.προσωπικη αποψη θα πηγαινα σε καποιο Coolermaster,σε καποιο thermaltake σε καποιο corsair. β.το τροφοδοτικο σου οπως δινει 0,.23 amps ετσι θα δωσει και 0,24.ειναι σαν να παιρνεις ανεμιστηρακι για Cpu.δενειναι ολα τα ιδια.το 3pin 4pin μπορει να βγαλει καποια χ τροφοδοσια.αυτο δεν σημαινει οτι τα φανακια ειναι πχ ολα 0,23.το ιδιο και για το τροφοδοτικο.δεν σημαινει οτι το 0,23 ειναι το οριο του.ασε που η διαφορα αναμεσα στα 2 ανεμιστηρακια ειναι βελονα στα αχυρα.δηλαδη αυτο που ειναι 0,23 μπορει καλλιστα να ειναι 0,24 στην πραξη να ειναι και παραπανω ή λιγοτερο. κατα τα αλλα καλο 400 αρι τροφοδοτικο με λιγοτερο απο 40 ευρω απλα δεν παιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 πως το εξηγείς αυτό φίλε μου? γιατί μου αρέσει η άποψή σου Μπορείτε να μου προτείνετε ένα τροφοδοτικό γι αυτήν την μητρική? αυτό είναι καλό ? http://www.e-shop.gr/psu-force-fo19xd-450w-p-PER.700161 Ναι ρε συ, ειναι καλο τροφοδοτικο αυτο! Αν θες με την πρωτη στραβη να παρεις το συστημα στο χερι Τροφοδοτικο δεν διαλεγεις με βαση την μητρικη, πες μας και το υπολοιπο συστημα να σου πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ναι ρε συ, ειναι καλο τροφοδοτικο αυτο! Αν θες με την πρωτη στραβη να παρεις το συστημα στο χερι Τροφοδοτικο δεν διαλεγεις με βαση την μητρικη, πες μας και το υπολοιπο συστημα να σου πουμε ειδα που εγραψες οτι ειναι καλο πριν διαβασω το υπολοιπο και λεω πλακα μας κανει μετα ειδα το υπολοιπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 ειδα που εγραψες οτι ειναι καλο πριν διαβασω το υπολοιπο και λεω πλακα μας κανει μετα ειδα το υπολοιπο. Ελπιζω να μην κανει και ο TS το ιδιο λαθος και παει να το αγορασει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 εντάξει απλά επειδή είναι παλιός και ανα πάσα στιγμή μπορεί να μας αφήσει χρόνους είπα να έπαιρνα κάποια φθηνά ανταλλακτικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα