mastoras007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. που βρίσκετε το πληκτρολόγιο οθόνης στα windows 8? Εχω ενα σταθερό και δέν έχω πληκτρολόγιο και θέλω να γράψω κάτι με το πληκτρολόγιο οθόνης αλλα δέν το βρήσκω.. μπορω να το ανοίξω μονο με τη χρήση ποντικου?
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Link To open the On-Screen Keyboard Swipe in from the right edge of the screen, and then tap Search. (If you're using a mouse, point to the lower-right corner of the screen, move the mouse pointer up, and then click Search.) Enter 'On-Screen Keyboard' in the search box, and then tap or click On-Screen Keyboard. Προφανως στο 2ο βημα δεν μπορεις να πληκρολογησεις χωρις πληκτρολογιο, αλλα μπορεις ανετα να κανεις copy-paste
mastoras007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Απο που να κανω copy paste? Τελικα το βρήκα μόλις τωρα τυχαία..το ειχε συντομευση στο μενου της εναρξης
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Απο που να κανω copy paste? Απο αυτο που μολις σου εγραψα: "On-Screen Keyboard" Εβγαλες ακρη, οποτε it's all good.
mastoras007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 οχι ηταν άλος υπολογιστής αυτος εδώ που μπαινω και γράφω σε αυτο το θρεντ δέν εχει καμία σχέση. ηταν υπολογιστής χωρίς κάθολου πληκτρολόγιο και ηθελα να γραψω κάτι. Ευχαριστώ πάντος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα