Stef_25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Επειδη δεν βγαζω ακρη με το connectify,λεω να αγορασω μια συσκευη repeater να κανω τη δουλεια μου. Να παιρνω το σημα απο το ρουτερ που βρισκεται στον κατω οροφο και να το διαμοιραζω ενισχυοντας το στο πανω σπιτι οπου μενω για τις συσκευες μου. Λεω να παρω αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/2750956/TP-LINK-TL-WA850RE.html?from=best_picks μιας και δεν θελω να διαθεσω περισσοτερα χρηματα.. Μπορειτε να μου πειτε πως θα το συνδεσω? Χρειαζεται να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ μου για να μπορω να το σεταρω?
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 θα προτιμουσα tp link 701nd ή το 801Nd ¨η το 901Nd.τρεχεις το wizard και απο εκει γινονται ολα.πρωτα απο ολα κανεις Firmware update.επισης αν το router ειναι πχ 192.168.1.1 τοτε το Repeater το βαζεις στο ιδιο δικτυο 192.168.1.χ πχ 192.168.1.254.το φτιαχνεις σαν universal repeater.και αυτο που διαλεξες κανει αλλα προτιμω τα 801 κτλ διοτι εχουν μεγαλυτερες κεραιες συν οτι παιζουν και σαν ap.εχω βαλει και ενα τετοιο και οκ ειχε παιξει μια χαρα.ειχε και το λαμπακι πανω που σου λεει ποσο σημα πιανει απο το adsl router.
modechristo_13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 παιδια το μονο που αρκει για να συνδεσεις ενα wifi repeater ειναι να ξερεις το κωδικο του wifi?η χρειαζεται το username και το password της εκαστοτε συνδεσης>??
achilles_g_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 παιδια το μονο που αρκει για να συνδεσεις ενα wifi repeater ειναι να ξερεις το κωδικο του wifi? η χρειαζεται το username και το password της εκαστοτε συνδεσης>?? Τον κωδικό του wifi.
poulinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 παιδια το μονο που αρκει για να συνδεσεις ενα wifi repeater ειναι να ξερεις το κωδικο του wifi? η χρειαζεται το username και το password της εκαστοτε συνδεσης>?? τυπο κλειδωματος και κωδικο wifi.επισης τι ip ειναι το ρουτερ ωστε να βαλεις σε διαφορετικη Ip αλλα στο ιδιο δικτυο πχ 192.168.1.χ το repeater.κλειστο Dhcp στο repeater.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα