konnak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Και στο The Good Girl. Αρκετά καλή ερμηνεία.
nthanasis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Ναι καλη ερμηνεια και εκει anyway αν βρειτε μπλουζακι team Aniston θελω και εγω
john1987 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Μιας και ειμαστε στο topic της σειρας friends θα ηθελα να κανω μια ερωτηση... ποιος νομιζετε οτι ειναι ο πιο ταλαντουχος ηθοποιος απο τους friends? εγω θα διαλεγα τον mathew perry μιας και νομιζω οτι εχει νευρο σαν κωμικος και γενικα σαν ηθοποιος...βεβαια,σε σοβαρη ταινια με καλη ερμηνεια δεν τον εχω πετυχει....
Em_Zed Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 ...anyway αν βρειτε μπλουζακι team Aniston θελω και εγω Δεν φαντάζεσαι τι τρελές πωλήσεις κάνουν αυτά τα μπλουζάκια. Αυτό μόνο στην αμερική μπορεί να γίνει. Όσο για την επιθυμία σου, αν και πρόκεται περισσότερο για γυναικεία υπόθεση, μπορείς να κοιτάξεις εδώ http://www.cafepress.com/buzz_shirts/678892 Xαλαρά φόραγα ένα τέτοιο, αν και λίγοι θα καταλάβουν τι είναι. Όλοι θα με ρωτάνε ποια καινούρια ομάδα είναι αυτή... :/ Y.Γ. And just for the record, οι πωλήσεις του τιμ ανιστον είναι περισσότερες από αυτές του τιμ τζολί. Έεετσι...
sotris99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 team aniston... έέέέέτσι!!! Και εγώ χαλαρά θα φόραγα ένα τέτοιο!!!
Godfath3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Team Elisha Cuthbert έχει βγεί?Να κάνουμε κανά join?
Em_Zed Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 E, όχι, η ελίσα δεν έχει ακόμα το προτέρημα να βλέπει την προσωπική της ζωή να τυπώνεται σε μπλουζάκι. Κάνε λίγο υπομονή, σε λίγα χρόνια ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.. Νομίζω ότι ηρθε η ώρα να αλλάξω την υπογραφή μου... @edit Y.Γ. Πως σας φαίνεται;
Alt3rnative Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2006 APla postarw giati einai ntroph to topic na vrisketai sthn 3h selida tou forum.Etsi gia na mh ksexniomaste.
theoritikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Παιδιά η aniston έχει παίξει και σε άλλη ταινία. Λέγεται office space και είναι του 1998. Παίζει τον ρόλο μιας κοπέλας που δουλεύει σε εστιατόριο στύλ friday's, όπου έχει βαρεθεί την δουλειά της και προσπαθεί να αποδράσει με εναν άλλο τύπο που έχει βαρεθεί την δουλειά του στο γραφείο που εργαζόταν.
theoritikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2006 to office space ergo apo ta liga Συμφονώ απόλυτα μαζί σου!!! Η καλύτερη σάτιρα της όλης κατάστασης με τα αμερικάνικα εστιατόρια και τους χώρους εργασίας γενικά της Αμερικής! έχω την εντύπωση πως δεν έχει έρθει Ελλάδα αυτή η ταινία. Εγω την είδα στην αμερική σε vhs.
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2006 Από SportDay: "Τα Φιλαράκια" Επιστρέφουν. Οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς συμφώνησαν να γυρίσουν άλλα τέσσερα νέα επεισόδια, έναντι βέβαια αδράς αμοιβής.... 2.5 εκατομμύρια ευρώ έκαστος για κάθε επεισόδιο...
john1987 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 βγηκε τελικα νεα επισημη ανακοινωση που επιβεβαιωνει τις μεχρι τωρα "μουφες" που ακουγονται?? μακαρι παντως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα