vsls Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Ευκολο! Season 3 Episode 18 The One With The Hypnosis Tape! Θα βαλω σε λιγη ωρα!
predator Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Ξέρετε γιατί το joey έχει μείνει στο 10 επεισόδιο της δεύτερης σεζόν? Μήπως αποφάσισαν να το σταματήσουν? καμια σχεση. χθες βγηκε το καινουργιο επεισοδιο. δες και εδω: http://epguides.com/Joey/
vsls Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Για να δουμε! Ειναι λιγο δυσκολη αλλα προσοχη στη λεπτομερια!
sotris99 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 To ξέρω αλλά τώρα είμα δουλειά και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω...
Sadako Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 4.06 The One With The Dirty Girl Πρέπει το βιβλιαράκι να είναι αυτό που αγόρασε ο Τσάντλερ για την Κάθυ.. Σόρυ που δεν έβαλα την προηγούμενη φορά screenshot, ήμουν απασχολημένος με κάτι. Και τώρα δε μπορώ να βάλω αμέσως, οπότε ας βάλει αν μπορεί κανείς άλλος..
vsls Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Σωστος Sadako! Τελικα παραηταν ευκολο! Αν δε μπορεις να βαλεις ας βαλει οποιος εχει κατι ευκαιρο!
Alt3rnative Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Re paidia exoume kanena neotero gia kapoia epeteiaki tainia i kati tetoio? Sinentefkseis tous pou mporw na vrw?
Sadako Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Κυκλοφορεί ένα torrent, κάπου 1,7GB, ψάξ'το σαν "friends stuff". Έχει πολλά βιντεάκια, από bloopers, μέχρι διάφορες εμφανίσεις τους και συνεντεύξεις σε διάφορες εκπομπές.. Εναλλακτικά, ψάξε σε διάφορα sites, σήμερα έψαχνα κι εγώ στο google, πρέπει να έχει κάποια απο αυτά στο http://www.friendscafe.org ήταν και στην αρχή απο αρκετά απο τα βίντεο που σου είπα πριν..
nick_gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Αμα το βρεί κανείς το θέλω και εγώ...με πμ φυσικά Έχω ήδη κάποια συνεντευξή τους στην Oprhah, και μια μικρή αρκετά πιο παλιά σε μια άλλη εκπομπή.
Hal9000 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Με δάκρυα στα μάτια σας μεταφέρω την είδηση 4 ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ FRIENDS http://www.hollywood.com/news/detail/id/3477372 στο άρθρο γίνεται λόγος και για μια νέα σειρά στη οποία θα συμμετέχουν οι Matt LeBlanc, David Schwimmer και Matthew Perry
john1987 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 oh my god! βασικα,θα ξαναγυριζονται τα friends και μια σειρα μονο με τους ανδρες ηθοποιους των friends?
mandate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Με δάκρυα στα μάτια σας μεταφέρω την είδηση 4 ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ FRIENDS http://www.hollywood.com/news/detail/id/3477372 στο άρθρο γίνεται λόγος και για μια νέα σειρά στη οποία θα συμμετέχουν οι Matt LeBlanc' date=' David Schwimmer και Matthew Perry[/quote'] guyz ,guyz μάλλον 8α έπρεπε να ψάχουμε για τα παλιά mission impossible με peter graves και τα λοιπά και όχι για τα φιλαράκια
agiosall~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 guyz ' date='guyz μάλλον 8α έπρεπε να ψάχουμε για τα παλιά mission impossible με peter graves και τα λοιπά και όχι για τα φιλαράκια[/quote'] Εντελώς άσχετο, αλλά οκ! Τρομερά νέα αν και πάλι πρέπει να περιμένουμε μέχρι του χρόνου αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό.
elamnte Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Telika re pedes ayta ta 4 epeisodia vgikane? h' pote tha vgoyne??? kai tha einai i sinexeia twn friends meta to teleytaio epeisodio poy xwrizoyn???? kai kati teleytaio tha paizoyn kai oi 6 hthopoioi h' merikoi ap' aytoys?? sas rwtaw ola ayta giati exw kai toys 10 kikloys apo ti seira friends se 75dvd kai rwtaw gia na promitheftw kai afta ta 4 nea epeisodia otan kikloforisoyn se dvd. anamenw apantiseis. eyxaristw poly.
Panahs Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Καλά αυτό με τους 3 άνδρες είναι ακόμα καλύτερο! Μιλάμε για καινούρια σειρά και όχι απλά μερικά επεισόδια! Και θα είναι μόνο καφρίλες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα