Sadako Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Αν ψάξεις στο νετ, υπάρχουν σε αρκετά sites trivia quiz για πολλά show, μεταξύ αυτών και για τα φιλαράκια. Πλάκα έχει για τους πολύ πορωμένους (σαν και του λόγου μου)..
Godfath3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ωραίο, άν και εδώ νικούν οι πιο καμμένοι...
Sadako Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Με τα φιλαράκια συγκεκριμένα, είμαι "χιλιοκαμμένος". Πως γίνεται να τα έχω δει πάνω απο 8-9 φορές και κάθε φορά που βλέπω τα παλιά στο STAR να λύνομαι στα γέλια..
Godfath3r Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ε,ναί αυτό εννοείται...!!!!Γιαυτό είναι μία απο τις καλύτερες σειρές ever!!
theoritikos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Ξέρετε γιατί το joey έχει μείνει στο 10 επεισόδιο της δεύτερης σεζόν? Μήπως αποφάσισαν να το σταματήσουν?
Sadako Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2005 703 - The One With Phoebe's Cookies Τρελό γέλιο.. Στο τέλος του επεισοδίου αν θυμάστε που μπαίνουν πάλι μαζί στη σάουνα, αλλά σε άλλο δωμάτιο, βγάζει αυτός τη πετσέτα, μένει γυμνός και όταν γυρνάει βλέπει ότι οι άλλοι στο δωμάτιο είναι με μαγιώ :lol:
nick_gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 άσχετο το παιχνίδι θα βγεί και για Η/Υ? νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον αν και θα τα ξέρω όλα
dim_b Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Έχει βγει γιά PC, αλλά μόνο στην Αμερική και, άγνωστο γιατί, το Amazon δεν το στέλνει εκτός ΗΠΑ.
nick_gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 γιατί έψαξα λιγάκι και στο Play, και δεν υπήρχε θα κυκλοφορήσει όμως που θα πάει
agiosall~ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Επειδή μου άρεσε το παιχνίδι και δεν βλέπω να το συνεχίζει κανένας άλλος, συνεχίζω εγώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα