kavaliotis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Ρε παιδια ισχυει οτι τωρα το χειμωνα θα δειξει ενα επιπλεον επισοδειο friendsή μ@λ@κιες??? Τα FRIENDS τελειωσαν, δεν θα ξαναυπαρξει επεισοδιο οποτε ναι μουφες σου ειπανε....
Fozzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 paizei kaneis na mou steilei kana PM gia tis season 9 kai 10? lew egw twra....
agiosall~ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 εφυγα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω τις 2 πρωτες σαιζον ειναι η μονες που λυπουν Όσοι ενδιαφέρεστε να συμπληρώσετε τη συλλογή σας, τρέξτε στο play.com. Από τις 25/10 όλες οι σαιζόν της σειράς θα πωλούνται προς 17 λίρες (περίπου 25 ευρώ) έκαστη, στις εκδόσεις τριών δίσκων. Τωρα το ειδα οποτε θα πρεπει να περιμενω, και να φανταστητε οτι δεν τις εχω δει καθολου αυτες τις σαιζον γιατι τα γ@μημενα τα video club δεν τις εχουνε εδω :evil: :evil: :evil:
agiosall~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπον σημερα ειναι η πρεμιερα του Joey και περιμενω με μεγαλη αγωνια (ελπιζω το πρωτο επεισοδιο να μην ειναι ιδιο με το Pilot που ειχαμε δει) θελω να ρωτησω τους γνωστες απο την ωρα που θα το δειξει το bbc (i think) μετα απο ποση ωρα θα το δουμε εμεις (με καταλαβαινετε δεν εχω εμπειρια )
agiosall~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Ειπαν οτι μπορει να μην ειναι το τελικο αλλα μεχρι στιγμης λεγεται "JOEY"
epote Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Άσε πρώτα να δούμε 2-3 επεισόδια. the man is right
glyfada7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 to ergo pextike idi sto america kai mou eipan oti eskise. oso gia ta friends ap'oti kserw tha gyrisoune allo ena epeisodio diarkeias 1 wras ta xristougenna..
peterp@n^ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 to ergo pextike idi sto america kai mou eipan oti eskise. oso gia ta friends ap'oti kserw tha gyrisoune allo ena epeisodio diarkeias 1 wras ta xristougenna.. na ta kala ta nea!!
agiosall~ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2004 Το εχει δει κανενας απο δω??? Εγω θελω να πιστευω οτι το βραδυ θα το δω!!! :roll:
agiosall~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Λοιπον μολις ειδα το πρωτο επισοδειο ειναι το ιδιο με το promo αλλα με μερικες ελαχιστες αλλαγες μια απο τις οποιες με χαλασε αλλαξανε την alex Στην αρχη ηταν η Ashley Scott (ειχε παιξει σε μια σειρα στο star Birds of Prey νομιζω ηταν κορη του batman or something) Και βαλανε την Andrea Anders που ενταξει δεν ειναι και κορυφαια (σαν παρουσια:wink:) τεσπα
dim_b Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Αυτή ήταν και η μόνη αξιοσημείωτη αλλαγή, που με χάλασε κι εμένα. Η Ashley Scott μου άρεσε περισσότερο. Κάποιες αλλαγές έγιναν και στους διαλόγους στις 2 σκηνές που εμφανίζεται η Alex, αλλά η γενική εντύπωση παραμένει ουδέτερη.
migel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 paizei kaneis na mou steilei kana PM gia tis season 9 kai 10?lew egw twra.... Και σε μένα εάν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα