epote Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 o xriste mou simera teleionoun....ti tha kanoume? den mporo ypofero!den thelo na teleiosoun:( den mporounkathe pemth na kathontai oloi mazi araxtoi sto central perk xoris senario xoris tipota!!
epote Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 oxi giati to central perk EINAI SKHNIKO!!!!!!!!! ok, as kratisoun ENA skiniko loipon
HaPagan Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Πάντως , το σίγουρο είναι ότι μετά από 10 χρόνια παρουσίας στο σήριαλ , όλοι τους έχουν "στιγματιστεί" (με την καλή έννοια πάντα , ε ) . Δηλαδή , οι περισσότεροι τους ξέρουν με τα ονόματα από "Τα φιλαράκια" παρά με τα πραγματικά τους . Θα νοιώθουν και οι ίδιοι περίεργα μετά από τόσα χρόνια να μην συνεργάζονται πλέον . Αλλά έτσι είναι η ζωή ...
andreaslfc Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Το Central Perk δεν υπάρχει, αλλά το σκηνικό το έχει πάρει από πραγματική καφετέρια που υπάρχει στο δυτικό Μανχάταν και λέγεται "Manhattan Cafe".
privateer Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Ligotero apo mia wra emeine Teleutaia fora 8a paixei to theme http://www.steinfamily.demon.co.uk/multimedia/friends.au
dim_b Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Τελικά δεν είναι 2ωρο το τελευταίο επεισόδιο, αλλά δύο 40λεπτα, από τα οποία μόνο το ένα είναι καινούριο. ep. 17-18 The One With All The Other Ones - A Friends Retrospective ep. 19-20 Finale Υπομονή μέχρι το απόγευμα...
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 TI EINAI AFTA REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE apokliete na teliose etsi...den diksane ti tha ginei me ton joey theoritika akoma menei apenanti me ton ross....THELO KAI ALLOOOOOOOOOOOOO
Toufas Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 eida kai to special tou jay leno..poli sinesthimatiko kai edikse polles skines pou den eixa ksanadei farewell friends
kavaliotis Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Δημοσ. 8 Μαΐου 2004 Μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο και νιωθω ενα κενο μεσα μου, τοσα χρονια αποτελεσε την καλυτερη τηλεοπτικη σειρα για μενα, εχω περασει απειρες ωρες μπροστα στην τηλεοραση απολαμβανοντας την, εχω κλαψει παρα πολυ και ουτε και τωρα συγκρατηθηκα. Ολα τα ωραια στην ζωη τελειωνουν καποτε, αλλα αυτο δεν ηθελα ρε γαμωτο...
Nomedor Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 ematha pantos oti stin ameriki egine xamos pou telionei legane oloi na min teliosi kai eixan katebei leei stous dromous. Se ena dimopsifisma 87% stin ameriki elege na sinexisoun! Krima, einai mia sira pou kai ego agapisa!
agiosall~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Δημοσ. 9 Μαΐου 2004 Εγω παντος περιμενω με ανυπομονισια να δω ολη την 10 σεζον "μαζεμενη" ΥΓ. αλλο ενα ποστ και φτανει της 20 σελιδες το τοπικ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα