Προς το περιεχόμενο

Limitless (TV series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ μέτρια σειρά.

Η ταινία μου άρεσε παρά πολύ αλλά την σειρά την παράτησα μετά από 2 επεισόδια.

Tο limitless είναι δυο επίπεδα κάτω από homeland,walking dead και Fargo που παίζονται αυτήν την περίοδο όποτε δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι ομως μια χαρα παει απο νουμερα και θα παρει full season/ανανεωση οπου να ναι, προσωπικα την συνεχιζω ξαναλεω,

δεν εχω δει κατι ασχημο εως τωρα

• Like 1
Δημοσ.

Και εμένα μου αρέσει πολύ και λόγω των απίστευτων πραγμάτων που συμβαίνουν όταν παίρνει το χάπι ο τυπάς δε τη βαριέσαι ποτέ.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι, το ριξαν στο σορολο, ειναι αυτο που διαβασα για το blindspot, σου λεει καλα παμε, επεισοδια θα παιξουμε, αρα γιατι να βιαστουμε με την ιστορια; ας δειξουμε μλκιες :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβάζοντας τα σχόλια διαπιστώνω ότι πάρα πολλοί βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα για μία σειρά σε μόλις 2-3 επεισόδια..Πώς τα καταφέρνετε ρε μάγκες;;Έχετε πιάσει όλο το στόρυ και σας αφήνει αδιάφορους;;Πολύ περίεργο μου φαίνεται πραγματικά!

Ντάξει δεν είπαμε ότι είναι καμιά τρομερή σειρά αλλά πιστεύω πως έχει ενδιαφέρον και βλέπεται πάρα πολύ ευχάριστα..

• Like 1
Δημοσ.

παρατηρήσατε πως διακωμμωδούν την επική ερμηνεία του του edd harris στην άβυσσο; τη σκηνή που προσπαθεί να κάνει ανάνηψη στην πρώην γυναίκα του! 

Δημοσ.

Ένας φίλος έκανε ένα σχόλιο ότι η συμπρωταγωνίστρια φέρνει λίγο στην Κωνσταντοπούλου σε βελτιωμένη έκδοση.

Τι ήθελε και το είπε; :ph34r:

Δυστυχώς, τώρα μου φέρνει και εμένα και παίζει να κόψω την σειρά για αυτόν τον λόγο. :lol:

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...