moure Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Πολύ μέτρια σειρά. Η ταινία μου άρεσε παρά πολύ αλλά την σειρά την παράτησα μετά από 2 επεισόδια. Tο limitless είναι δυο επίπεδα κάτω από homeland,walking dead και Fargo που παίζονται αυτήν την περίοδο όποτε δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.
patrickdrd Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 κι ομως μια χαρα παει απο νουμερα και θα παρει full season/ανανεωση οπου να ναι, προσωπικα την συνεχιζω ξαναλεω, δεν εχω δει κατι ασχημο εως τωρα 1
skiabox Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Και εμένα μου αρέσει πολύ και λόγω των απίστευτων πραγμάτων που συμβαίνουν όταν παίρνει το χάπι ο τυπάς δε τη βαριέσαι ποτέ. 1
patrickdrd Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 http://www.huffingtonpost.gr/2015/10/17/culture-limitless-kaluteri-peripeteia_n_8319644.html
skiabox Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Οι σκηνές με το κουκλοθέατρο βγάλανε πολύ γέλιο σε αυτό το επεισόδιο πάντως!
xavier Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 αμα παρει το full season και κοψει το procedural μπορει να αξιζει 1
ms13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 αμα παρει το full season και κοψει το procedural μπορει να αξιζει Site: Πηρε full season
patrickdrd Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 ναι, το ριξαν στο σορολο, ειναι αυτο που διαβασα για το blindspot, σου λεει καλα παμε, επεισοδια θα παιξουμε, αρα γιατι να βιαστουμε με την ιστορια; ας δειξουμε μλκιες
Liako25 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Διαβάζοντας τα σχόλια διαπιστώνω ότι πάρα πολλοί βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα για μία σειρά σε μόλις 2-3 επεισόδια..Πώς τα καταφέρνετε ρε μάγκες;;Έχετε πιάσει όλο το στόρυ και σας αφήνει αδιάφορους;;Πολύ περίεργο μου φαίνεται πραγματικά! Ντάξει δεν είπαμε ότι είναι καμιά τρομερή σειρά αλλά πιστεύω πως έχει ενδιαφέρον και βλέπεται πάρα πολύ ευχάριστα.. 1
gdriver Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 παρατηρήσατε πως διακωμμωδούν την επική ερμηνεία του του edd harris στην άβυσσο; τη σκηνή που προσπαθεί να κάνει ανάνηψη στην πρώην γυναίκα του!
Bermudakias33 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Ένας φίλος έκανε ένα σχόλιο ότι η συμπρωταγωνίστρια φέρνει λίγο στην Κωνσταντοπούλου σε βελτιωμένη έκδοση. Τι ήθελε και το είπε; Δυστυχώς, τώρα μου φέρνει και εμένα και παίζει να κόψω την σειρά για αυτόν τον λόγο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα