skiabox Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ανοίγω thread μιας και είδα ότι δεν υπάρχει. Πολύ ωραίο και το 2ο επεισόδιο. 2
patrickdrd Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 μπα, blindspot > limitless, εγω σαν να αρχισα να βαριεμαι λιγο στο 2ο
SpirosKerkyra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ωραία σειρούλα, βλέπεται ευχάριστα ( αν και καλό θα ήταν όσοι δεν έχουν δει και την ομώνυμη ταινία, να την δουν για να καταλάβουν λίγο καλύτερα τον πιλότο της σειράς ). Η μπατσίνα του FBI δε μοιάζει λίγο στη Ζωή ( ΡΑΜΠΟ ) Κωνσταντοπούλου στο πιο εμφανίσιμο ή είναι η ιδέα μου 2
gdriver Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 πράγματι πολλή ενδιαφέρουσα σειρά αλλά δυστυχώς θα αναλωθεί στο πλέον αναμενόμενο. σε αστυνομικά δρώμενα και εξιχνίαση υποθέσεων. έχουμε δει πολλές από αυτές. πάντως τα 2 πρώτα ήταν πολύ καλά επεισόδια.
bogner uberschall Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 τελικα ειχα δικιο, μονο το pilot ηταν καλο. πηγα να δω το δευτερο και απλα δεν. *dropped* 1
skiabox Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ακόμα ένα εξαιρετικό επεισόδιο του Limitless. Αρχίζει να χοντραίνει και η background ιστορία. 1
patrickdrd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 σωστος, το κραταμε κι αυτο, δεν ειχα αποφασισει να το σουταρω σε καμια περιπτωση και η ταινια μου αρεσε αρκετα και στα νουμερα παει καλα, οκ, ειναι πιο procedural απ οτι θα επρεπε ισως, αλλα δεν πειραζει
patrickdrd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 http://seriable.com/serialized-vs-procedural-television-series/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ώρα να αρχίσει τα μπινελίκια η Debra... 3
patrickdrd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 δεν εχει λογο για την ωρα, ειναι ηρεμη βλεπεις, εχει τον NZT να της λυνει ολες τις υποθεσεις, με γκομενικα δεν ασχολουμαστε ακομα, μονο συμβουλες δινουμε, αν και κλασσικα και κλισεδιαρικα εντελως, στο πολυ χαλαρο βλεπω να παιζει κατι μεταξυ τους τωρα που εστειλε την αλλη και παιζει να ειναι και η πρωτη που μαθει για την ... δαμοκλεια σπαθη (καλα το ειπα; ) που κρεμεται πανω απ το κεφαλι του πρωταγωνιστη
Bermudakias33 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Επειδή μου άρεσε η ταινία, θα αρχίσω και τη σειρά και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα