Stef_25 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Παιδια καλημερα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα στα ξαφνικα εδω και 2-3 μερες.. Χρησιμοποιω το εν λογω προγραμμα για να χρησιμοποιησω το λαπτοπ μου σαν access point ωστε να εχω καλυτερο σημα στο κινητο μου και στο ταμπλετ μου (γιατι το ρουτερ ειναι στον κατω οροφο,και το λαπτοπ "πιανει" το σημα στο ρουτερ και εχει κανονικα ιντερνετ ενω το ταμπλετ και το κινητο οχι). Ενω συνδεομουν κανονικα εδω και μερες και δεν ειχα κανενα προβλημα,ξαφνικα,ενω βρισκουν τα κινητα μου το accessp point που εχω δημιουργησει με το connectify, προσπαθουν να συνδεθουν και δεν μπορουν. Χωρις να μου βγαζουν καποιο μηνυμα που να λεει λαθος κωδικος π.χ. Δοκιμασα να συνδεθω με ενα λαπτοπ πανω στο connectify, και εκει,ενω συνδεεται στο δυκτιο,μου βγαζει κιτρινο ''!'' οτι εχει περιορισμενη προσβαση και δεν ανοιγει σελιδες στο ιντερνετ ενω το λαπτοπ που εχει το connectify,εχει προσβαση στο ιντερνετ κανονικα. Κατι λογικα παιζει με τις ρυθμισεις ip? Αλλα και αν παιζει,ετσι στα ξαφνικα προεκυψε? Γνωριζει κανεις?
jkoukos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ποιο Connectify έχεις; Νομίζω το free έχει περιορισμό στον χρόνο λειτουργίας. Για δοκίμασε και το παρόμοιο Network Manager.
poulinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ποιο Connectify έχεις; Νομίζω το free έχει περιορισμό στον χρόνο λειτουργίας. Για δοκίμασε και το παρόμοιο Network Manager. μαλλον αυτο που λες με βαση αυτο http://www.connectify.me/hotspot/
jkoukos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ο χρονικός περιορισμός ισχύει από την έκδοση 7.3 και μετά στο Dispatch μέχρι την κατάργησή του (στην v.8) οπότε άλλαξε σε Hotpsot. Οι προηγούμενες εκδόσεις δεν τον είχαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα