Avatar_GR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα στην παρέα... Ήρθε ο καιρός που θα αγοράσω για πρώτη φορά Headset και μιάς και πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσω ακουστικά είπα να ρωτήσω την παρέα.... Λοιπόν αυτό που χρειάζομαι: 1) USB υποχρεωτικά (όχι 3.5 JACK... Αν και έχω και μια USB soundcard(του 1 ευρώ από ebay) στο συρτάρι που βγάζει jack ήχο και μικρόφωνο) 2) Να είναι όσο γίνεται πιο οικονομικά. Δεν θέλω να δώσω πάνω από 50 ευρώ... Εκτός αν πραγματικά αξίζει να δώσω περισσότερα!!!! 3) Να έχουν κουμπί χειρισμού ήχου σχετικά κοντά στα ακουστικά η πάνω στα ακουστικά. (Θα είμαι αρκετά μακρυά, απόσταση 3-4 μέτρα περίπου,οπότε μάλλον θα παίξει επέκταση USB) 4) Να είναι άνετα και μαλακά τα μαξιλαράκια. 5) Τίποτα τρελές απαιτήσεις σε ήχο δεν έχω, έχω "εύκολο" αυτί. Χρήση κυρίως για gaming
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 γραψε το θεμα σου στο Hardware γτ εδω ειναι για καρτες γραφικων...
Avatar_GR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Έχεις δίκιο, τώρα το είδα. Παρακαλώ κάποιος moderator να το μετακινήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα