TRD1mos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εχωντας ασχοληθει και εγω αρκετα με το να φτιαχνω pc φιλων και γνωστων,ποτε μου δεν ειχα αναλογη εμπειρια απο τη cosmodata συνεργαζομαι με τα κεντρικα και γλυφαδας,θα μπορουσα να πω οτι απλα ειναι ενα καλο ηλεκτρονικο καταστημα,κανεις παραγγελια,πληρωνεις τελος.Θεματα εξυπηρετησης δεν εχω συναντησει προβλημα,παντοτε ομως αφηνω στις υποδειξεις να με ενημερωσει καποιος για την διαθεσιμοτητα του προιοντος καθως και ποτε αναμενεται να παραλαβω.Δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα και την συνιστω ανεπιφυλακτα.Θελω να πιστευω οτι επεσες στην περιπτωση...
alldaynews Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 3 φορά πάνως που λέει ο ts παύει να είναι σύμπτωση 1
La_MoRt Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Και για να μη λέτε ότι είμαι υπερβολικός και είναι και πολύ καλό κατάστημα οι καραγκιόζ...... ας μη το συνεχίσω. Για να επιστρέψουν τα λεφτά με πάνε από μέρα σε μέρα τώρα μου είπαν ότι θα τα επιστρέψουν από αύριο ή μεθάυριο, υπόψιν η κατάθεση έχει γίνει από τη περασμένη Πέμπτη. Αν αυτό δεν είναι ανευθυνότητα και πολύ κα΄κη αντιμετώπιση τότε εσείς πως το λέτε; ΕΛΕΟΣ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα