La_MoRt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ας μοιραστώ την αξέχαστη εμπειρία αυτής της ανεπανάληπτης εξυπηρέτησης από το συγκεκριμένο κατάστημα μαζί σας, με σκόπο να μη τη πατήσει και κάποιος άλλος εκτός από εμένα. Οι άνθρωποι είναι απλά ανεκδιήγητοι. Πραγγέλνω ένα UPS της APC το οποίο έγραφε σε αυτό που ονομάζουν site ότι είναι διαθέσιμο εντός 3 εργάσιμων ημερών. Όπως όλοι καταλαβαίνετε φυσικά δεν ήταν. Έπρεπε όμως να περάσουν 3 εργάσιμες ημέρες για να με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν ότι δεν υπάρχει. Λόγω capital control δε μπορούσα να βγάλω λεφτά να το πληρώσω και για αυτό το λόγο άλλαξα τη παραγγελία και ζήτησα να κάνω τραπεζική κατάθσε μέσω IBAN για να μην έχω θέμα και να έρθει στην ώρα του. Αφού τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα να ενημερώσουν τη παραγγελία και ότι θα κάνω κατάθεση δε μου είπε κανείς ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας με πήραν τηλέφωνο για να μου πουν ότι δεν υπάρχει αφού φυσικά τους είχα δώσει τα λεφτά και σαν να μην έφτανε όλο αυτό μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο το προϊόν μετά από 2 εβδομάδες. Παρεπιπτώντος είναι η 3η συνεχόμενη φορά που μου κάνουν την ίδια δουλειά. Επιπλέον μου είπαν πως η τιμή έχει αλλάξει και ότι θα έπρεπε να πληρώσω +5€. Της απάντησα ότι μου ζητάτε να σας ξαναπληρώσω 5 € μέσω τραπέζης και να χρεωθώ ξανά με έξοδα για δικό σας λάθος; Φυσικά δε πήρα απάντηση πέραν του ότι δε θα σας το ζητούσαμε γιατί η διαφορά είναι ένα πακέτο τσιγάρα αν κάποιος καπνίζει αλλά το κέρδος μας είναι πολύ μικρό (ότι να'ναι) ... Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο για να ακολουθήσουμε τη διαδικασία και να επιστραφουν τα λεφτά και μου λένε ότι πρέπει να μαζευτεί ένα πόσο από τη μεριά τους για να πάνε στο κισέ να επιστρέψουν τα λεφτά. Καλά άμα με καθυστερήσουν και δε τα επιστρέψουν άμεσα θα ζητήσω από τις εφημερίδες που θα με γράψουν να γράψουν και το ψευδώνυμό μου για να με δείτε τι θα τους έχω κάνει... Συνοψίζοντας παιδιά μακρία από το κατάστημα και αγαπημένοι είναι απλά τραγικοί. Φυσικά μακρία, αν ποτέ ψωνίσετε τελικά, από τραπεζικές καταθέσεις...
Kostasspil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εντύπωση μου κάνει, δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα 1
kostass__ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 χωρις να εχω αντιμετωπισει τετοιο προβλημα μαζι τους και μαλιστα πιεζοντας τους εχω παρει μια ραμ 8αρα σε ξεφτιλα τιμη που ειχε μπει στις προσφορες πρεπει να πω πως καμια εντυπωση δεν μου κανει η προχειροτατη αντιμεπτωπιση τους προς τον πελατη. γενικα αποπνει μια προχειροτητα η εν λογω και λειτουργει σε εμενα τουλαχιστον καπως αποτρεπτικα στο να συναλλαγω μαζι τους.
La_MoRt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Για εμένα προσωπικά αυτό το κατάστημα τελείωσε και θα προσπαθήσω να τους δυσφημίσω κιόλας γιατί είναι και αυθάδεις με το πελάτη. Ούτε ένα συγνώμη για τη ταλαιπωρία δεν εισέπραξα. Τώρα ξαναμίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι θα βάλουν τα λεφτά Τρίτη... 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με την CosmoDaba, απλά πλέον με τα cc κανείς δεν μπορεί να είναι συνεπείς, παρόμοιο περιστατικό είχα με το eshop, αλλά τι να κανείς υπομονή
La_MoRt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μισό λεπτό δε φταίνε τα capital control που δεν είναι ενημερωμένο το site τους και ακόμα πιο σίγουρο είναι ότι δε φταίνε τα capital control για το τρόπο που απευθύνονται στους πελάτες τους. Ας προσπεράσω το γεγονός ότι έπρεπε να πλήρωσω παραπάνω για το ups δικαιολογώντας το λόγω cc. Όλα τα υπόλοιπα όμως που έγραψα δεν έχουν να κάνουν με αυτό αλλά με την αντιεπαγγελματικότητα και την αγένεια που τους διακατέχει...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 εχω αγορασει και εγω παλιοτερα κατι ηχεια δεν υπηρχε προβλημα με την παραγγελια γτ ηταν διαθεσιμα αλλα οντως στο θεμα ευγενιας επασχαν...Φευγοντας δλδ απο το καταστημα στο Περιστερι συγκεκριμενα μου αφησε ενα αρνητικο κλιμα...
La_MoRt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μου έχουν τύχει παρόμοιες περιπτώσεις κατά τις οποίες έχω αντιμετωπίσει μη ευγενική συμπεριφορά από το πωλητή και το προσπέρασα, αλλά αυτό εδώ σε συνδυασμό φυσικά και ότι 3η φορά δεν έχουν ενημερωμένο site και δεν είναι διαθέσιμο το προϊόν με εξοργίζει.
nikos1982 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 περαν οτι εχει δικιο. καλο θα ειναι λοιπον καθε φορα που θελεις να αγορασεις κατι να περνεις πρωτα ενα τηλ να δεις τι παιζει. ετσι κανω εγω. 2 1
La_MoRt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αν ήταν έτσι το πράγμα τότε ποιος ο λόγος να αναγράφει διαθεσιμότητα προϊόντος στο site τους και δε γράφει παρακλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Ψιλά γράμματα ε; Όπως είπα και πριν είναι ότι ενδιάμεσα μετά τη παραγγελία έγινε τηλέφωνο για να αλλάξω τρόπο πληρωμής. Εκεί θα μπορούσαν να με ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο και να μη μπω στη διαδικασία να κατάθεσω λεφτά και να με πάρουν τηλέφωνο μετά. 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Η συγκεκριμένη περιοδος ειναι πολυ δύσκολη για ολους, ακόμα δε περισσοτερο για τις επιχείρησες, κανεις δεν μπορει να προβλέψει τιποτα, η διαθεσιμότητα που αναφερει ειναι σε κανονικες συνθηκες, τωρα με τα cc πας να πάρεις κατι και ενω εισαι έτοιμος η τράπεζα σου απορρίπτει το αιτημα για την πληρωμή του προμηθευτή ...άστα να πάνε 1
La_MoRt Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Άντε να το δεχτώ,οι προηγούμενες 2 φορές που είχα παρόμοια εμπειρία ήταν προ cc όμως. Δεν έχω παραπονεθέι ποτέ μου για κατάστημα αλλά αυτοί εδω είναι ελεεινοί...
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Η συγκεκριμένη περιοδος ειναι πολυ δύσκολη για ολους, ακόμα δε περισσοτερο για τις επιχείρησες, κανεις δεν μπορει να προβλέψει τιποτα, η διαθεσιμότητα που αναφερει ειναι σε κανονικες συνθηκες, τωρα με τα cc πας να πάρεις κατι και ενω εισαι έτοιμος η τράπεζα σου απορρίπτει το αιτημα για την πληρωμή του προμηθευτή ...άστα να πάνε Ισα ισα που επειδη ειναι δυσκολη περιοδος τετοια παραδειγματα πρεπει να αποφευγονται,δεν ειναι δικαιολογια αυτο.... 2
benign Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ελληνικο καταστημα 100% αξιοπιστο δεν υπαρχει και ποτε δεν υπηρχε.Ασχολουμαι με το να φτιαχνω τα δικα μου και φιλων και γνωστων μηχανηματα απο το 1997. Απλα υπηρχαν 2-3 πιο αξιοπιστα καταστηματα και παλι οχι 100%,που δεν σε βασανιζαν με τις εγγυησεις,επαιρνες 98% αξιοπιστο υλικο,επειδη εισουν παλιος πελατης,σε προσεχαν καπως περισσοτερο, κ.τ.λ. Τωρα με την κριση,επειδη δεν υπαρχει χρημα να κινηθει η αγορα, η ελλειψη εμπιστοσυνης προς ολα τα καταστηματα πρεπει να ειναι δεδομενη.Εδω θεωρουμενα καλα καταστηματα ,εχουν αρχισει και προμοταρουν τροφοδοτικα που πουλιουνται 10 ευρω στην Κινα και εδω τα δινουν 38,50. Αλλα για να μην κατηγορουμε μονο τους δικους μας,εδω και 2 χρονια. ξενες εταιριες οπως η Asus εχουν αρχισει να σκαρτευουν τα low και mid range προιοντα τους. Επομενως θελει πολυ μεγαλη προσοχη τι θα παρει κανεις αυτες τις μερες και να ελεγχει οτι υπαρχει αμεση διαθεσιμοτητα προτου δωσει εστω και ενα cent. 2
Roger Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αλλα για να μην κατηγορουμε μονο τους δικους μας,εδω και 2 χρονια. ξενες εταιριες οπως η Asus εχουν αρχισει να σκαρτευουν τα low και mid range προιοντα τους. Βαλε και την hp μεσα στα ανερχομενα μπαζα,ιδιως στον τομεα εκτυπωτων και laptop. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα