lupus_Hegemonia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γεια χαρά. Λοιπόν... Έχω περασμένα μέσα στο 6άρι μου, κάνα 100άρι τραγούδια (διαφόρων καλλιτεχνών). Λογικά, όπως αντιλαμβάνεστε, έχω φτιάξει Playlists ανά καλλιτέχνη (πχ. AC~DC, U2, Καλογιάννης, Μ. Θωδωράκης κτλ), οκ; Πριν κάνω αναβάθμιση στην 9άρα iOS, έμπαινα στην Apple Music app, επέλεγα την playlist που ήθελα, ξεκινούσα το τραγούδι και μετά ΜΟΝΟ ΠΙΑ με το official Apple headset, άλλαζα τραγούδια, συνέχιζα, σταματούσα tracks κτλ. ΔΕΝ ξαναέμπαινα πια στο app, τα πάντα τα έκανα πλέον με το headset - εφόσον ήθελα να παραμείνω στην τάδε playlist... Τώρα, μετά την αναβάθμιση στην iO9.0.2 (και γενικά σε όλες τις 9άρες), αυτό δεν γίνεται! Αφού έχω σταματήσει να ακούω μουσική για κάποιο χρονικό διάστημα και ξαναεπιλέξω με το headset να ξεκινήσω πάλι να ακούω μουσική, ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, αλλά πλέον κάνει ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΤΩΝ TRACKS και ακούω ανακατεμένα... Καλογιάννη με... AC~DC & U2! Έχω φάει το κόσμο να βρω λύση, άκρη δεν έχω βρει... Καμιά ιδέα; Μ' έχει εκνευρίσει πολύ αυτό - σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε 3rd party music app.
technology_guy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Πες στην siri να σου απενεργοποιησει την τυχαια αναπαραγωγη
lupus_Hegemonia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Έχεις κάποιο λίνκ πως γίνεται αυτό;
technology_guy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 <p>Έχεις κάποιο λίνκ πως γίνεται αυτό;</p> Πας ρυθμισεις, γενικα, siri, ενεργοποιηση siri. Αφου το κανεις αυτο πατας παρατεταμένα το κεντρικο κουμπι και της λες στα αγγλικα να απενεργοποιησει την τυχαια αναπαραγωγη.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν κατάλαβες. Το πρόβλημά μου δεν είναι ΜΕΣΑ στο app. Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη 9άρα είναι όταν χειρίζομαι τα headsets. Με την 8άρα, έκανα navigation και γενικά χειριζόμουν την μουσική ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ στο music app. Πατούσα το κουμπί των ακουστικών και ξεκινούσε το κομμάτι ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ή ξεκινούσε το επόμενο. Τώρα (ακόμα και με άλλα 3rd party music apps που δοκίμασα), έχω επιλέξει μια playlist, ακούω μερικά τραγούδια, σταματάω την μουσική και μετά από κάνα 10ρι λεπτά λέω να ξανακούσω, πατάω το κουμπί των ακουστικών...και ακούω άλα-ντ' άλλων, όχι με την σειρά που 'ναι στην playlist. Μέχρι που μου παίζει και κομμάτια ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ στην λίστα!Αυτό είναι το πρόβλημα που θέλω να λύσω - που ξεκάθαρα δημιουργήθηκε με την εγκατάσταση της 9άρας (λειτουργικό), δεν είχα τέτοιο θέμα πριν.
technology_guy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τοτε ειναι θεμα λογισμικου καθαρα. Περιμενε να ερθει το 9.0.3 να λυθουν μπαγκς. Μου εχει πριξει τα συκωτια αυτο το 9αρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα