giannis2429 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τι παίζει με τις προσφορές για δίπλωμα οδήγησης?Βρήκα μια προσφορά σε ένα site που έλεγε από 690 με 160 ευρώ δίπλωμα β κατηγορίας. Πήρα τηλέφωνο στη σχολή οδηγών που δίνει την προσφορά να τον ρωτήσω συνολικά πόσο θα παέι πέρα απ τα 160 του κουπονιού και μου είπε όλα μαζί με παράβολα και όλα θα πάει 450. Ακόμη και έτσι με συμφέρει από τα 700 που ζητάνε παντού απλά νομίζω ότι παρ'όλο που ήταν κατηγοριματικός ότι ούτε ευρω παραπάνω δεν θα μου πάει πιστεύω πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα, Πχ σκέφτομαι ότι μόλις τελειώσουμε τα μαθήματα να μου αρχίσει τα δεν είσαι έτοιμος και πρέπει να κάνουμε 5-6 μαθηματάκια ακόμη για να τα πάρει από κει. Εσείς τι λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχει κανένα λάκκο η φάβα (τουλάχιστον γενικά ισχύει), πέρα από τα 160 θα πληρώσεις παράβολα για την εξέτασή σου στα θεωρητικά και στην πορεία και υπολόγισε, τουλάχιστον αν είσαι Αθήνα, και άλλα 200 ευρώ που θα σου πει να δώσεις για φακελάκι γιατί όταν έρθει η ώρα να δώσεις θα σου πει ότι οι εξεταστές αυτοί δε σε περνάνε αν δεν τους δώσεις φακελάκι ό,τι και να κάνεις. Δυστυχώς ισχύει ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μπιρεί να του πει μπούρδες και να κρατήσει αυτός το φακελάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ποιος ο λογος να δωσεις 200 ευρω δεν το καταλαβα?τι χαζομαρες ειναι αυτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εισαι μικρός, δεν θα πρόλαβες τις καλές εποχές που όλοι πληρώνανε γιατι "αλλιώς θα τους κόψουν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Στην Αθήνα ζουν και βασιλεύουν αυτές οι εποχές ακόμα δυστυχώς...λαδάκι έξτρα παρθένο αν θες δίπλωμα. Αυτό είναι τραγικό από 2 απόψεις. Από τη μία άτομα που δεν θα έπρεπε να έχουν διπλωμα το παίρνουν και από την άλλη άτομα που ξέρουν να οδηγούν και θα έπρεπε να το παίρνουν κανονικά το δίπλωμα εκ βιάζονται στο να δώσουν φακελάκι αλλιώς οι εξεταστές ψάχνουν νς βρουν αφορμή να σε κόψουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Στην Αθήνα ζουν και βασιλεύουν αυτές οι εποχές ακόμα δυστυχώς...λαδάκι έξτρα παρθένο αν θες δίπλωμα. Αυτό είναι τραγικό από 2 απόψεις. Από τη μία άτομα που δεν θα έπρεπε να έχουν διπλωμα το παίρνουν και από την άλλη άτομα που ξέρουν να οδηγούν και θα έπρεπε να το παίρνουν κανονικά το δίπλωμα εκ βιάζονται στο να δώσουν φακελάκι αλλιώς οι εξεταστές ψάχνουν νς βρουν αφορμή να σε κόψουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πως διατηρείται αυτό το πράγμα τόσα χρόνια ενώ το ξέρουν όλοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εισαι μικρός, δεν θα πρόλαβες τις καλές εποχές που όλοι πληρώνανε γιατι "αλλιώς θα τους κόψουν". Πριν 10 χρόνια πάντως κανονικά το πήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDiMiLiZ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τι παίζει με τις προσφορές για δίπλωμα οδήγησης? Βρήκα μια προσφορά σε ένα site που έλεγε από 690 με 160 ευρώ δίπλωμα β κατηγορίας. Πήρα τηλέφωνο στη σχολή οδηγών που δίνει την προσφορά να τον ρωτήσω συνολικά πόσο θα παέι πέρα απ τα 160 του κουπονιού και μου είπε όλα μαζί με παράβολα και όλα θα πάει 450. Ακόμη και έτσι με συμφέρει από τα 700 που ζητάνε παντού απλά νομίζω ότι παρ'όλο που ήταν κατηγοριματικός ότι ούτε ευρω παραπάνω δεν θα μου πάει πιστεύω πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα, Πχ σκέφτομαι ότι μόλις τελειώσουμε τα μαθήματα να μου αρχίσει τα δεν είσαι έτοιμος και πρέπει να κάνουμε 5-6 μαθηματάκια ακόμη για να τα πάρει από κει. Εσείς τι λέτε? Η τιμη ειναι με ή χωρις το "γρασσο"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 δεν ειμαι μικρος και στη δικη μου την εποχη ετσι ελεγαν οι σχολες να πληρωσεις αλλα εγω μονο που δεν τον βαρεσα τον εκπαιδευτη!!ακου εκει θα δωσει συν 200 ευρω!βεβαια σε εμενα ηταν δραχμες τοτε!! αμα δεν το εχεις με το αμαξι-μηχανη μην λαδωνεις απλα παρατα το!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν τον ρώτησες αυτόν που σου λέει 450 ευρώ, γιατί είναι τόσο φτηνός, ενώ η πιάτσα είναι στα 700; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 τα παραβολα ποσο πανε; φακελος, εξοδα παραστασης (θεατρικης) κλπ η βενζινη για τα μαθηματα; ασφαλεια αυτοκινητου κλπ η εργατοωρες του "δασκαλου"; + τα ναρκωτικα που μπορει να χρειαστει για να αντεξει την ενδεχομενη ηλιθιοτητα δεν ειμαι μικρος και στη δικη μου την εποχη ετσι ελεγαν οι σχολες να πληρωσεις αλλα εγω μονο που δεν τον βαρεσα τον εκπαιδευτη!!ακου εκει θα δωσει συν 200 ευρω!βεβαια σε εμενα ηταν δραχμες τοτε!! αμα δεν το εχεις με το αμαξι-μηχανη μην λαδωνεις απλα παρατα το!!! ναι ρε, ταλεντο hardcoded στο DNA μας ειναι και η οδηγηση. Αν δεν περνας τα σηματα απο 2 μηνων δεν κανεις γι' αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 τα παραβολα ποσο πανε; φακελος, εξοδα παραστασης (θεατρικης) κλπ η βενζινη για τα μαθηματα; ασφαλεια αυτοκινητου κλπ η εργατοωρες του "δασκαλου"; + τα ναρκωτικα που μπορει να χρειαστει για να αντεξει την ενδεχομενη ηλιθιοτητα ναι ρε, ταλεντο hardcoded στο DNA μας ειναι και η οδηγηση. Αν δεν περνας τα σηματα απο 2 μηνων δεν κανεις γι' αυτο ωραια ποιος ο λογος να λαδωσεις?εμεις που το πηραμε με την αξια μας τι ειμασταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 μηπως ζυγισατε "το κοστος για τα xtra μαθηματα" VS "το λαδακι" και ειπατε "ας το βγαλω τωρα και θα μαθω με τον καιρο..." καποτε επαιζε και το αλλο: αναμονη για επαναεξαταση + παρασταση VS λαδακι εγω που δεν το πηρα με την αξια μου, αλλα λογω τυχης; τυχερος; ωραια ποιος ο λογος να λαδωσεις? σε καμμια περιπτωση δεν επικροτω το λαδωμα (ειδικα χωρις αποδειξη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cococrops Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 εγω σε ολα τα διπλωματα δεν εδωσα τιποτα!τοσα παιρνουν οι μ...ες απο τα υπουργεια θελουν και αλλα εαν τα παιρνουν αυτοι και δεν τα παιρνει ο δασκαλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα