Andriana13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να χαλάσει το ανεμιστηράκι του laptop λόγω μητρικής. Αν ναι, με ποιον τρόπο; Πρόσφατα έκανε θόρυβο και μου είπαν από το service πως ευθύνεται η μητρική, με το laptop παρ'όλα αυτά να δουλεύει κανονικά. Δεν εντοπίζεται πρόβλημα στο ανεμιστηράκι, μου είπαν. Είναι κάτι τέτοιο κατορθωτό; Το έχω 3 χρόνια τώρα. Καθαρισμός του έχει γίνει.
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που σου ειπαν το καταλαβαίνω μονο να έχει χαλάσει το βύσματακι που κουμπώνει επάνω στην μητρική και να μην στέλνει ρεύμα οποτε και δεν γυρίζει , εσενα δεν λειτουργεί καθόλου ? , αν λειτουργεί και κανει θόρυβο έχουν χαλάσει οι στροφές του έχει πιάσει σκόνες κτλπ οποτε απλα κάνεις μια αλλαγή με αλλο
coolerman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να χαλάσει το ανεμιστηράκι του laptop λόγω μητρικής. Αν ναι, με ποιον τρόπο; Πρόσφατα έκανε θόρυβο και μου είπαν από το service πως ευθύνεται η μητρική, με το laptop παρ'όλα αυτά να δουλεύει κανονικά. Δεν εντοπίζεται πρόβλημα στο ανεμιστηράκι, μου είπαν. Είναι κάτι τέτοιο κατορθωτό; Το έχω 3 χρόνια τώρα. Καθαρισμός του έχει γίνει. θέλει να το αφαιρέσει κάποιος που γνωρίζει,να το καθαρίσει στο εσωτερικό του(πηνία κλπ) λαδωματάκι εκεί που χρειάζεται..και είστε έτοιμοι!
Andriana13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Κανονικά δουλεύει το ανεμιστηράκι. Απλά κάνει θόρυβο. Αν η μόνη σχέση ανάμεσα σε χαλασμένο ανεμιστηράκι και μητρική είναι αυτή τότε η μητρική δεν έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί μου είχαν πει κάτι τέτοιο -.-" Μια περίοδο όντως δεν δούλευε. Μπορεί να ήταν τότε που τους το είχα πάει. Αλλά μετά από κάποιες μέρες ξαναλειτούργησε, έστω και με θόρυβο. Υπήρξε και καιρός που έπαιρνε μπρος μετά από κάνα 10λεπτο, αφού άνοιγα το laptop. Έως προχθές για κάποιο λόγο είχε κάνα μήνα που πήγαινε ρολόι και δίχως να κάνει σαν γρανάζι. Όπως και να 'χει.. Επειδή με το λάδωμα δεν κατέχω πολλά, μάλλον θα πάω για αλλαγή στο ανεμιστηράκι, εκτός αν βρω κάποιον τεχνικό που να είναι σχετικός με το παραπάνω. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
george_gpu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 καλυτερα αλλαξε το για 100% ( σκληραίνει καμια φορα ή ρολλαρει η φτερωτη)
Euclides Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να χαλάσει το ανεμιστηράκι του laptop λόγω μητρικής. Αν ναι, με ποιον τρόπο; Πρόσφατα έκανε θόρυβο και μου είπαν από το service πως ευθύνεται η μητρική, με το laptop παρ'όλα αυτά να δουλεύει κανονικά. Δεν εντοπίζεται πρόβλημα στο ανεμιστηράκι, μου είπαν. Είναι κάτι τέτοιο κατορθωτό; Το έχω 3 χρόνια τώρα. Καθαρισμός του έχει γίνει. Πριν κάποια χρόνια, σε Samsung λάπτοπ μου χάλασε ο controller του ανεμιστήρα στην motherboard, με αποτέλεσμα να μην ξεκινά και να σβήνει από υπερθέρμανση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα