pantelistyler Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια . Πρώτα από όλα έκανα την ios 9 εγκατάσταση και όλα ήταν μια χαρά, πριν από κάτι μέρες μου εβγαλε να κάνω εγκατάσταση την ios 9.0.1 και την εκανα. Εχθές παρατήρησα ότι οταν ειμαι συνδεδεμένος στο wifi και μπαινω στο app store μου βγάζει "Δεν ειναι δυνατή η σύνδεση με το App Store", επίσης όταν πάω στις ρυθμίσεις και μετά icloud δεν συνδέεται και ζηταει συνεχεια κωδικο όπως επίσης δεν μου ερχονται και τα μηνύματα iMessage. Όταν χρησιμοποιώ το 3G όλα λειτουργούν μια χαρά . Το θέμα είναι ότι στο από το Safari ανοιγει κανονικα τις ιστοσελιδες και μπαίνει κανονικά στο ίντερνετ όπως επισης μπαίνει και στο Facebook κανονικα. Σήμερα κατέβασα την ios 9.0.2 και την πέρασα στο iphone αλλά δεν είδα κάτι να διορθώνεται . Το πρόβλημα φαντάζομαι ειναι λειτουργικό και οχι hardware . Καμία ιδέα να λύσω το πρόβλημα ??
pantelistyler Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 το έκανα πόσες φορες , προσπάθησα να ξαναγυρίσω στην ios 9 αλλα βγαζει error το itunes.
pantelistyler Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Τελικά εφταιγε το μοντεμ , το εκανα reset και όλα κομπλέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα