jonkyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αντιμετωπιζω σε καθημερινη βαση αυτο το προβλημα: Εχω το κακο συνηθειο να ανοιγω πολλα ταμπς/σελιδες ταυτοχρονα. Οταν λεω πολλα, εννοω πολλα. Στην πραγματικοτητα εχω μια σελιδα με καμια 10αρια ταμπ για "χαβαλε" (μεταξυ των οποιων και το ινσομνια) και δυο ακομα σελιδες με περιπου 20-40 ταμπ (μοιρασμενα σε κατηγοριες) για επαγγελματικους λογους. Αργα ή γρηγορα μεσα στη μερα μού κανει αυτο που βλεπετε στο βιντεο. Εβαλα την 365 επειδη ειναι ολο φλας και εκει παρουσιαζεται εντονοτερο το προβλημα. Ωστοσο, επηρεαζονται ολες οι σελιδες (ειτε εχουν φλας, ειτε οχι) και μαυριζουν οπως βλεπετε στο βιντεο. Φευγει, ερχεται το μαυρο, αρκετες φορες, απολυτα ενοχλητικα και καποια στιγμη κρασαρει ο μοτζιλα. Εκει ειναι που σπανε τα νευρα μου. Πρεπει να επαναφορτωσω ολα τα ταμπ, ενω στο μεταξυ καποια στιγμη αρκετα αργοτερα μπορει να ξανασυμβει το ιδιο προβλημα. Δεν εχω εντοπισει μοτιβο, αλλα εχω καταλαβει οτι συνηθως ανοιγω μια νεα σελιδα που ειναι too much για το μηχανημα. Τοτε αρχιζει το φλασαρισμα στις περισσοτερες σελιδες. Αν ειμαι τυχερος και εχω αχρηστα ταμπ, αρχιζω και κλεινω μερικα. Αλλες φορες επανερχεται η εικονα νορμαλ (χωρις φλασαρισματα και μαυρα), αλλες οχι μεχρι να μεινουν 3-4 ταμπ ανοικτα. Τι μπορει να φταιει; Επεξεργαστης Athlon II X4 620, καρτα γραφικων NVIDIA GeForce GT620 (με τελευταιους drivers), 12gb ram. Καμια ιδεα; Ευχαριστω, καλο βραδυ.
trujillo2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 αρχικα δοκιμασε να απεγκαταστησεις πληρως με revo unistaller το flash player και με http://www.wagnardmobile.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=118&sid=ef93d9e57c724021e8f476e9b1bc07a6τους drivers της καρτας γραφικων και να τους επανεγκαταστησεις 1
jonkyr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Θα το δοκιμασω. Αλλα γιατι συγκεκριμενα με τα δυο αυτα προγραμματα κι οχι ας πουμε μεσα απο το control panel των windows;
trujillo2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 για να σου διωξει και τα υπολλειματα που θα εχουν αφησει τα προγραμματα(ειτε προκειται για φακελους ειτε για καταχωρησεις στην registry) . το ddu θα σε βαλει σε περιβαλλον safe mode για να απεγκαταστησει τους drivers 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα