Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα απο ανταλλαγη πηρα μια οθονη τηλεοραση Samsung 2333HD που κανονικα ειναι Full HD 1920X1080

Πριν λιγο που αναψα τον υπολογιστη μου εβγαλε ενα μηνυμα το προγραμμα της καρτας γραφικων οτι ανιχνευτηκε μια οθονη υπερυψηλης αναλυσης και με ρωτησε αν θελω να την ενεργοποιησω, πατησα ναι και δειτε τι μου εκανε την οθονη 2560Χ1440 :shock:

image.png

Δημοσ.

To VSR της κάρτας σου είναι (Virtual Super Resolution).

Up/Downscaling.

Έχει ενεργοποιηθεί εδώ και λίγο καιρό (από τους 15.5 και μετά νομίζω, στις 7ΧΧΧ).

Πέρασες νέους οδηγούς πρόσφατα?

Στους έβαλαν μήπως τα 10ρια αυτόματα?

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην είχες προσέξει το αντίστοιχο μνμ.

Δημοσ.

Τα 10αρια τα εχω απο τοτε που βγηκαν και την καρτα την εχω απο πριν και τον υπολογιστη το εχω συνδεσει σε πολλες οθονες συν την τηλεοραση του σαλονιου Panasonic 50GT30 και στην κρεβατοκαμαρα που εχω μια Samsung 3D 40αρα.

Να μην ειδα το μηνυμα δεν υπαρχει περιπτωση τωρα ειχα βαλει τους AMD 15.8  drivers μετα εβαλα τους 15.9 αλλα επειδη εχουν προβλημα εβαλα παλι τους 15.7.1 ολα αυτα με την οθονη-τηλεοραση που εδωσα LG 27MA53 και δεν ειχα δει ποτε αυτο το μηνυμα που ειδα σημερα.

Τι μηνυμα δεν μου το εβγαλε την πρωτη φορα που συνδεσα την οθονη στον υπολογιστη αλλα οταν τον ξανα αναψα μετα απο καποια ωρα.

Να σκεφτεις εδωσα την 27αρα γιατι ηθελα μεγαλυτερη αναλυση και την πουλησα να μαζεψω για καμια 2K αν ηξερα οτι μπορει να μου το κανει αυτο η καρτα γραφικων δεν θα πουλουσα την οθονη μου.

Το βρηκα αυτο που λες. Δεν μπορουσε το καταραμενο να μου βγαλει το μηνυμα οταν ειχα την 27αρα που ειχε και εικονα στην εικονα να μην την πουλησω! :mad:

image.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...