_filippos_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας. Έχω ενα θεματάκι εδω και καιρό με το Facetime και Messages στο iMac μου. Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα στο Mavericks το Messages κανονικά , λαμβάνοντας και στέλνοντας μηνύματα ως iMessage σε άλλες iOS συσκευές καθώς κ κλήσεις στο Facetime με ήχο/βίντεο. Απο την προηγούμενη βδομάδα όμως έπαψαν να λειτουργούν.Δεν στέλνω ουτε λαμβάνω μηνύματα στο Messages.Όταν επιλέγω μια επαφή να στείλω μήνυμα μου εμφανίζει πως η επαφή αυτή δεν ειναι apple ID για να σταλθεί το μήνυμα ή να γίνει facetime κλήση. Σήμερα πέρασα με clean install το El Capitan ελπίζοντας να λυθεί το θέμα αλλα δυστυχώς παραμένει. Όχι μονο δεν μπορώ να λαβω κ στείλω μηνμύματα μεσω imessage, αλλά ούτε να κάνω facetime κλήσεις (ήχου/βίντεο). Ούτε προώθηση μηνυμάτων απο το iPhone 6 μου στο iMac και τουμπαλιν. Όταν επιλέγω στο iPhone την προώθηση μηνυμάτων για το iMac, μου ανοίγει η εφαρμογή Messages στο iMac λογικά για να μου εμφανίσει τον κωδικό πιστοποίησης αλλα δεν εμφανίζεται τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ενεργοποιήσω. Έχω κάνει απανοτά sign-out , sign-in, ενεργοποίηση, απενεργοποίηση του iCloud, Facetime, Messages κτλ κτλ αλλα δεν διορθώνεται. Τι άλλο να δοκιμάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας. Έχω ενα θεματάκι εδω και καιρό με το Facetime και Messages στο iMac μου. Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσα στο Mavericks το Messages κανονικά , λαμβάνοντας και στέλνοντας μηνύματα ως iMessage σε άλλες iOS συσκευές καθώς κ κλήσεις στο Facetime με ήχο/βίντεο. Απο την προηγούμενη βδομάδα όμως έπαψαν να λειτουργούν. Δεν στέλνω ουτε λαμβάνω μηνύματα στο Messages. Όταν επιλέγω μια επαφή να στείλω μήνυμα μου εμφανίζει πως η επαφή αυτή δεν ειναι apple ID για να σταλθεί το μήνυμα ή να γίνει facetime κλήση. Σήμερα πέρασα με clean install το El Capitan ελπίζοντας να λυθεί το θέμα αλλα δυστυχώς παραμένει. Όχι μονο δεν μπορώ να λαβω κ στείλω μηνμύματα μεσω imessage, αλλά ούτε να κάνω facetime κλήσεις (ήχου/βίντεο). Ούτε προώθηση μηνυμάτων απο το iPhone 6 μου στο iMac και τουμπαλιν. Όταν επιλέγω στο iPhone την προώθηση μηνυμάτων για το iMac, μου ανοίγει η εφαρμογή Messages στο iMac λογικά για να μου εμφανίσει τον κωδικό πιστοποίησης αλλα δεν εμφανίζεται τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το ενεργοποιήσω. Έχω κάνει απανοτά sign-out , sign-in, ενεργοποίηση, απενεργοποίηση του iCloud, Facetime, Messages κτλ κτλ αλλα δεν διορθώνεται. Τι άλλο να δοκιμάσω; Πήγαινε στις Ρυθμίσεις - icloud και κάνε logout, κάνε επανεκκίνηση και ξανακάνε login. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πήγαινε στις Ρυθμίσεις - icloud και κάνε logout, κάνε επανεκκίνηση και ξανακάνε login. Τα εκανα αυτά και δυστυχώς δεν λειτουργεί το iMessage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sariil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τα εκανα αυτά και δυστυχώς δεν λειτουργεί το iMessage. Στα Preferences του Messages, στο Accounts, δες αν υπάρχει το δικό σου account και αν είναι ενεργοποιημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τα εκανα αυτά και δυστυχώς δεν λειτουργεί το iMessage. Εγώ το έπαθα μια φορά πριν 3 χρόνια με του συζύγου το 4s, έκανα τα πάντα, πήρα την Κοσμοτέ και κάναμε διάφορα ματζούνια και τελικά δούλεψε με κάτι το οποίο ήταν υπερ-ηλίθιο και δεν το είχα σκεφτεί να το κάνω. Θα έλεγα πάρε το τεχνικό τμήμα του παρόχου, επίσης ένα που θυμάμαι είναι ότι το imessage για να πάρει μπρος ήθελε 3g όχι wifi, και νομίζω είχαμε κάνει και μια logout icloud, είχαμε βγάλει την SIM και μετά επανεκκίνηση, ξαναβάλαμε τη sim, ανοίξαμε 3g και ξανακάναμε και πήρε μπρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ολα ειναι ενεργοποιημένα στις ρυθμίσεις του iMac. Υπάρχει και το εξής παράξενο που παρατήρησα χθες. Στο Facetime η επιλογή της βιντεοκλήσης και κλησης ήχου ειναι απενεργοποιημένη για όλες τις επαφές που έχουν κι αυτές Facetime εκτός απο εκείνες που μ'έχουν καλέσει στο διάστημα αυτό που εμφανιστηκε το πρόβλημα. Δηλαδή όσες μ'εχουν καλέσει μπορώ να τις καλέσω κι εγώ πίσω. Όσες δεν μ'εχουν καλέσει, ειναι απενεργοποιημένο. Στο iMessage, τα πράγματα ειναι πιο απλά. Ουτε μπορώ να δεχτώ ούτε να στείλω μυνήματα. Μου λέει πως η επαφή δεν έχει ενεργοποιημένο το imessage. Ουσιαστικά δεν επικοινωνεί με τον server του iMessage για να κανει sync. Δεν νομίζω να φταίει το κινητό γιατί στο macbook μου λειτουργούν τα πάντα καλα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ολα ειναι ενεργοποιημένα στις ρυθμίσεις του iMac. Υπάρχει και το εξής παράξενο που παρατήρησα χθες. Στο Facetime η επιλογή της βιντεοκλήσης και κλησης ήχου ειναι απενεργοποιημένη για όλες τις επαφές που έχουν κι αυτές Facetime εκτός απο εκείνες που μ'έχουν καλέσει στο διάστημα αυτό που εμφανιστηκε το πρόβλημα. Δηλαδή όσες μ'εχουν καλέσει μπορώ να τις καλέσω κι εγώ πίσω. Όσες δεν μ'εχουν καλέσει, ειναι απενεργοποιημένο. Στο iMessage, τα πράγματα ειναι πιο απλά. Ουτε μπορώ να δεχτώ ούτε να στείλω μυνήματα. Μου λέει πως η επαφή δεν έχει ενεργοποιημένο το imessage. Ουσιαστικά δεν επικοινωνεί με τον server του iMessage για να κανει sync. Δεν νομίζω να φταίει το κινητό γιατί στο macbook μου λειτουργούν τα πάντα καλα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Για βάλε μπροστά το +30 στις επαφές με τηλέφωνο για iMessage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα