Stogianz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Έχω ένα σχετικά παλιό Notebook Turbo-X με Intel Atom κι 2gb Ram. Αυτή την στιγμή έχει πάνω τα "μαμά" Windows Xp.Δεν μπορώ να πω οτι πάει άσχημα με τα Windows Xp απλά θέλω κάτι που να είναι πιο smoth κι ελαφρύ. Σκεφτόμουν να βάλω πάνω μια έκδοση των Linux κι ήμουν ανάμεσα σε Ubuntu κι Lubuntu (που είναι κι πιο ελαφριά). Έχουμε κάποια γνώμη για ποια απο τις 2 εκδόσεις θα είναι καλύτερη για το Laptopακι? Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια εναλλακτική έκδοση πείτε μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
tuxpower Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Lubuntu ή τσέκαρε και αυτό http://www.planetwatt.com/
Euclides Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Έχω ένα σχετικά παλιό Notebook Turbo-X με Intel Atom κι 2gb Ram. Αυτή την στιγμή έχει πάνω τα "μαμά" Windows Xp.Δεν μπορώ να πω οτι πάει άσχημα με τα Windows Xp απλά θέλω κάτι που να είναι πιο smoth κι ελαφρύ. Σκεφτόμουν να βάλω πάνω μια έκδοση των Linux κι ήμουν ανάμεσα σε Ubuntu κι Lubuntu (που είναι κι πιο ελαφριά). Έχουμε κάποια γνώμη για ποια απο τις 2 εκδόσεις θα είναι καλύτερη για το Laptopακι? Αν έχετε να μου προτείνετε κάποια εναλλακτική έκδοση πείτε μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Linux Mint XFCE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα