Flaoutistas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Έχω ένα macbook air (το αγόρασα ακριβώς πέρσι οπότε γενικά αντέχει) και θέλω να μάθω να λειτουργώ το photoshop. Γίνεται να μάθει κάποιος photoshop μόνος του; Αν ναι, έχετε να προτείνετε κάποιοα βιβλία; Αν όχι, υπάρχουν κάπου σεμινάρια που να απευθύνονται σε μη ειδικούς να πάω να παρακολουθήσω; Τέλος, μπροώ να αγοράσω από κάπου online το photoshop? Έχω δει διάφορα που είναι με συνδρομή κάπως αλλά θέλω ένα που να το κατεβάζω και τέλος, να μη μου φύγει από τον υπολογιστή.
TheELF Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Αφού δεν ξέρεις καθόλου κοίτα πρώτα youtube ,δες μερικά βίντεο που κάνουν απλά πράγματα κάντα και εσύ και αν δεν απελπιστείς μέσα σε μια δυο εβδομάδες τότε ξεκίνα να ψάχνεις για σοβαρό βιβλίο/σεμινάριο. Για ακόμα ποιο απλά κατέβασε το gimp για osx είναι ποιο λιτό από το photoshop αλλά είναι ελεύθερο προσφέρουν manual και πήζει ο ντουνιάς από βίντεο στο youtube για να εξοικειωθείς με τα βασικά της επεξεργασίας εικόνας.
_hopelesscase_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 "Να μάθει κάποιος photoshop" έιναι πολύ γενικό statement. Προσδιόρισε τι ακριβώς θα σου άρεσε να κάνεις, και βρες σχετικά tutorials. Σιγά σιγά με τη χρήση συμπληρώνεις τις γνώσεις σου, καθώς κάθε φορά που σου γεννιέται μια νέα απορία θα την γκουγκλάρεις ή θα βλέπεις νεό tutorial. Αν ασχολείσαι με τη φωτογραφία και σε ενδιαφέρει βελτιστοποίηση του αισθητικού αποτελέσματος του υλικού σου, άσε το Photoshop και δες το Lightroom, είναι πολύ πιο εύκολο για τον ανειδίκευτο χρήστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα