Composer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι: Εδώ και μήνες έχω πρόβλημα με τον ανεμιστήρα κουτιού. Κατά διαστήματα κάνει πολύ θόρυβο (ζζζζζζζ-- γκργκργκργκργκργκργκρ), χτυπάω από πίσω το pc και διορθώνεται το πρόβλημα! Τώρα τελευταία έχει καταντήσει απελπιστική η κατάσταση οπότε λέω να τον αλλάξω (τον έβγαλα, τον καθάρισα, τον ξαναέβαλα, τα ίδια). καταρχήν: -Μετράω τις πλευρές, είναι 7,5 cm. Άρα χρειάζομαι 80mm ανεμιστήρα ή υπάρχει και 75; -Σε ποιό κατάστημα μπορω να πάω στην Αθήνα; (για να πάρω μαζί και τον παλιό και να ζητήσω έναν σε ίδιο μέγεθος μην κάνω κανά λάθος. Δε θέλω να παραγγείλω από internet) Στο plaisio, βλέπω έχει μόνο έναν τύπο. Μultirama δε βλέπω τίποτα.. -Ποιοί θεωρούνται καλοί; Δεν γνωρίζω τίποτα από μάρκες. Ευχαριστώ.
GtiGeorge Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μπορείς να βάλεις γράσο λιθίου στον ανεμιστήρα που ήδη έχεις. Βέβαια μπορείς να πάρεις από εδώ καινούρια : http://www.e-shop.gr/ypologistes-case-modding-fans-80mm-list?table=PER&category=%C1%CD%C5%CC%C9%D3%D4%C7%D1%C1%D3+%CA%CF%D5%D4%C9%CF%D5&filter-2398=1
Composer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, αλλά όπως είπα στο πρώτο ποστ δε θέλω να παραγγείλω από το ιντερνετ. Θέλω να πάω να το πάρω από κοντά (αφού κοιτάξω τί επιλογές υπάρχουν) το eshop δεν είναι κατάστημα που μπορείς να πας και να κοιτάξεις.. edit: Κοιτάω αυτόν αλλά δεν έχω καταλάβει. πρέπει να πάρω και αντάπτορα που έλεγε κάποιος σε ένα άλλο βίντεο; Γιατί εμένα δε συνδέεται ο ανεμιστήρας που έχω τώρα με 3pin. Είναι με αυτό το molex με καλώδιο από το τροφοδοτικό νομίζω. Μήπως είναι καλύτερα να τον συνδέσω στη μητρική κατευθείαν; Αν έχει υποδοχή. δεν ξέρω, τώρα έμαθα γι'αυτά. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από Composer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα