Millennium Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά και εγώ ψάχνομαι για ψύκτρα εδώ και καιρό για τον a8 6600k, περιμένω να πέσει η τιμή της 212 evo, ωστόσο αξίζει να τα δώσω για be quiet pure rock ή cryorig h7 ; Από αυτές τις δύο ποια είναι καλύτερη ; Θέλω απλά την γνώμη σας μιας και είδα ότι έπεσε συζήτηση για ψύκτρες. Η Η7 πετυχαίνει καλύτερες θερμοκρασίες απο αυτές από οτι θυμάμαι,και είναι σίγουρα καλύτερη από την themis πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balrog Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ήμουνα στο τσακ να παραγγείλω την Cryorig στα 43€ γιατί διάβασα καλές κριτικές και μου καλάρεσε η ιδέα ότι είναι σχετικά μικρή με αντίστοιχη απόδοση μιας μεγαλύτερων διαστάσεων ψύκτρας, μέχρι που έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα με την Pure Rock (δεν την ήξερα). Τελικά είναι ακριβώς αντίστοιχων επιδόσεων η Pure Rock και πιο φτηνή στα 33€ και με πιο αθόρυβο ανεμιστήρα??? No brainer Το μόνο θέμα είναι ότι το ανεμιστηράκι της Cryorig ξεκινάει από 330rpm και δε θα ακούγεται σε idle, πράγμα καλό, ενώ αυτό που έρχεται με την Pure Rock είναι το "Pure Wings 2 (PWM)" για το οποίο η εταιρεία δίνει μόνο max 1500rpm - θα ξεκινάει από χαμηλά άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ήμουνα στο τσακ να παραγγείλω την Cryorig στα 43€ γιατί διάβασα καλές κριτικές και μου καλάρεσε η ιδέα ότι είναι σχετικά μικρή με αντίστοιχη απόδοση μιας μεγαλύτερων διαστάσεων ψύκτρας, μέχρι που έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα με την Pure Rock (δεν την ήξερα). Τελικά είναι ακριβώς αντίστοιχων επιδόσεων η Pure Rock και πιο φτηνή στα 33€ και με πιο αθόρυβο ανεμιστήρα??? No brainer Το μόνο θέμα είναι ότι το ανεμιστηράκι της Cryorig ξεκινάει από 330rpm και δε θα ακούγεται σε idle, πράγμα καλό, ενώ αυτό που έρχεται με την Pure Rock είναι το "Pure Wings 2 (PWM)" για το οποίο η εταιρεία δίνει μόνο max 1500rpm - θα ξεκινάει από χαμηλά άραγε; Δε μπορεις να το ρυθμισεις απο bios? SIlent mode κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα