Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι γιατί γίνεται τόσος ντόρος με τις ναυαρχίδες.

Γιατί κάποιος να αγοράζει την επόμενη ναυαρχίδα εφόσον έχει ήδη την προηγούμενη; Γιατί κάποιος να πάει από το G3 στο G4; Αφού το G3 δεν είναι κακό. Δεν είναι άσχημο, δεν είναι αργό, δεν έχει κομμένο hardware. Δεν θα τον περιορίσει πουθενά τον χρήστη. 3GB RAM είναι αυτά.

Συμφωνώ ότι οι ναυαρχίδες προ τριετίας (iPhone 5, LG Optimus G, Galaxy S3 κλπ) πλέον είναι ανίσχυρες με τις τελευταίες ναυαρχίδες, και η αποδυνάμωσή τους είχε ξεκινήσει από πέρυσι.

Κάτι έγινε το 2013 όμως και άλλαξαν όλα.

Ενώ τα διετίας - που πολύ σύντομα θα γίνουν τριετίας - (Note 3, LG G2, iPhone 5S) θεωρητικά του χρόνου θα αρχίζουν να "χάνουν", εγώ βλέπω ότι θα την βγάλουν και το 16 λάδι και θα παραμείνουν γρήγορα με τα όλα τους. Και το 17 το ίδιο.

Θυμάμαι την πρώτη μου ημέρα που είδα το Galaxy Note 3 και ήρθα σε επαφή με αυτήν την οθόνη - πρωτόγνωρη για την χρονιά του. Έπαθα πλάκα και ένιωσα σαν μικρό παιδί που άνοιξε το δώρο του. Ήθελα να αντικαταστήσω το ήδη 3 χρονών Galaxy Nexus μου που δεν πήγαινε άλλο, πάλιωσε και το software το σκότωνε για τα δικά μου θέλω. Και έτσι αποφάσισα να αγοράσω το Note 3, και με θυμάμαι πολύ καλά να λέω "Αυτό το κινητό θα το αλλάξω μόνο αν το σπάσω ή μου το κλέψουνε"

Πράμα το οποίο δεν έπεσα έξω. 2 χρόνια μετά μου δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα: Βρείτε μου έναν λόγο να το αλλάξω! Η συσκευή μου χρονολογημένη το 2013, έχει οθόνη σημερινών προδιαγραφών, επιδόσεις επίσης, ποιότητα το ίδιο, έχω 3 μπαταρίες μαζί μου παντού και πάντα (με έχουν σώσει) και τα κάνει όλα σφαίρα όπως την πρώτη ημέρα. Αξίζει να αλλαχτεί; Τι παραπάνω θα μου προσφέρει το S6; 1 δευτερόλεπτο λιγότερο ανοίγοντας 5 εφαρμογές, ή θα μου προσφέρει benchmarks; Το μόνο αξιοζήλευτο γεγονός είναι η κάμερα - θα ήθελα να είχα μια κάμερα σαν του s6. Αλλά η χρηματική διαφορά για να αποκτήσω ένα s6 για μια κάμερα - σαφώς - δε συμφέρει. 
σσ1: μη μου πείτε για το γυαλί - τόσες σούπες που χει φάει το note, αν τις είχε φάει ένα s6 θα χε γίνει σαν παρμπριζ σε μετωπική με νταλίκα.
σσ2: ούτε για το fingerprint sensor. Μια χαρά είναι και το μοτίβο.

Περιμένω τις προσωπικές απόψεις σας!

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε γουστα ειναι αυτα η αλήθεια ειναι οτι με το note 3-s5 γενικα σχεδον ολες οι προηγούμενες ναυαρχιδες δεν εχουν να ζηλέψουν και πολλα απο τα τωρινα εκτος απο καμερα που ειναι βασικό για εμενα

Απλα ειναι στων ανθρώπο πως το βλεπει ο καθενας (μην περιμενεις οι καινούργιες ναυαρχιδες να σου φτιαξουν και φραπε )

Δημοσ.

Δεν είσαι καλός πελάτης φίλε! :P :D

Πωλητής ηλεκτρονικών δουλεύω φίλε! Σαν πελάτης είμαι κακός το ξέρω :P Αφορμή για τα ερωτήματά μου στάθηκαν κάποιοι στάνταρ πελάτες που μόλις ανακοινωθεί κάτι καινούριο τρέχουν. (και εννοείται οι καυγάδες στο insomnia :P )

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν περασει απο τα χερια μου πολλες συσκευες android,nexus s,galaxy s2,s3,s4,lg g2 και προσφατα πηρα το s6.Συμφωνω απολυτα μαζι σου καθως το s4 το εδωσα για το g2 επειδη ειχε καλυτερο επεξεργαστη και μπαταρια και πουλωντας το s4 πηρς με μικρη διαφορα καινουριο το g2.Ποτε στα 2 χρονια που το ειχα δεν ενιωσα οτι υστερει καπου και ουτε ζηλεψα νεοτερα κινητα που περασαν απο τα χερια μου.Χαλασε η οθονη του και πηγα στο s6 το οποιο σαν εμφανηση μου αρεσει πολυ περισσοτερο και η οθονη του μου αρεσει παραπανω αλλα εχει το σοβαροταρο μειωνεκτημα της αυτονομιας.Με λιγα λογια υπαρχει βελτιωση αλλα για τα 2 χρονια που εχουν περασει δεν υπαρχει η διαφορα που ειχε το s2 με το s4 ας πουμε.Και σιγουρα δεν αξιζουν τα καινουρια κινητα την διπλη και τριπλη τιμη που εχουν απο ενα καλο κινητο διετιας..

Δημοσ.

Σκέφτομαι και ξανασκέφτομαι γιατί γίνεται τόσος ντόρος με τις ναυαρχίδες.

Γιατί κάποιος να αγοράζει την επόμενη ναυαρχίδα εφόσον έχει ήδη την προηγούμενη; Γιατί κάποιος να πάει από το G3 στο G4; Αφού το G3 δεν είναι κακό. Δεν είναι άσχημο, δεν είναι αργό, δεν έχει κομμένο hardware. Δεν θα τον περιορίσει πουθενά τον χρήστη. 3GB RAM είναι αυτά.

Συμφωνώ ότι οι ναυαρχίδες προ τριετίας (iPhone 5, LG Optimus G, Galaxy S3 κλπ) πλέον είναι ανίσχυρες με τις τελευταίες ναυαρχίδες, και η αποδυνάμωσή τους είχε ξεκινήσει από πέρυσι.

Κάτι έγινε το 2013 όμως και άλλαξαν όλα.

Ενώ τα διετίας - που πολύ σύντομα θα γίνουν τριετίας - (Note 3, LG G2, iPhone 5S) θεωρητικά του χρόνου θα αρχίζουν να "χάνουν", εγώ βλέπω ότι θα την βγάλουν και το 16 λάδι και θα παραμείνουν γρήγορα με τα όλα τους. Και το 17 το ίδιο.

Θυμάμαι την πρώτη μου ημέρα που είδα το Galaxy Note 3 και ήρθα σε επαφή με αυτήν την οθόνη - πρωτόγνωρη για την χρονιά του. Έπαθα πλάκα και ένιωσα σαν μικρό παιδί που άνοιξε το δώρο του. Ήθελα να αντικαταστήσω το ήδη 3 χρονών Galaxy Nexus μου που δεν πήγαινε άλλο, πάλιωσε και το software το σκότωνε για τα δικά μου θέλω. Και έτσι αποφάσισα να αγοράσω το Note 3, και με θυμάμαι πολύ καλά να λέω "Αυτό το κινητό θα το αλλάξω μόνο αν το σπάσω ή μου το κλέψουνε"

Πράμα το οποίο δεν έπεσα έξω. 2 χρόνια μετά μου δημιουργούνται τα εξής ερωτήματα: Βρείτε μου έναν λόγο να το αλλάξω! Η συσκευή μου χρονολογημένη το 2013, έχει οθόνη σημερινών προδιαγραφών, επιδόσεις επίσης, ποιότητα το ίδιο, έχω 3 μπαταρίες μαζί μου παντού και πάντα (με έχουν σώσει) και τα κάνει όλα σφαίρα όπως την πρώτη ημέρα. Αξίζει να αλλαχτεί; Τι παραπάνω θα μου προσφέρει το S6; 1 δευτερόλεπτο λιγότερο ανοίγοντας 5 εφαρμογές, ή θα μου προσφέρει benchmarks; Το μόνο αξιοζήλευτο γεγονός είναι η κάμερα - θα ήθελα να είχα μια κάμερα σαν του s6. Αλλά η χρηματική διαφορά για να αποκτήσω ένα s6 για μια κάμερα - σαφώς - δε συμφέρει. 

σσ1: μη μου πείτε για το γυαλί - τόσες σούπες που χει φάει το note, αν τις είχε φάει ένα s6 θα χε γίνει σαν παρμπριζ σε μετωπική με νταλίκα.

σσ2: ούτε για το fingerprint sensor. Μια χαρά είναι και το μοτίβο.

Περιμένω τις προσωπικές απόψεις σας!

Νοιωθω απολυτα φιλε μου. Με βλεπω να μενω με το Νοτε 3 για καμποσο καιρο ακομα...

Δημοσ.

Για μερικούς είναι ένα χόμπι, ένα παιχνίδι, το να αλλάζουν συνέχεια συσκευές. Θέλουν να νιώθουν (ή να λένε) πως μπορούν να αποκτήσουν κάθε νέα συσκευή που βγαίνει, άσχετα αν δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές. 

Μπορεί να τους αρέσει, να είναι τρόπος ψυχαγωγίας. Μπορεί να το κάνουν επειδή θέλουν να νιώθουν καλά.

Μπορεί όμως να το κάνουν για να γεμίσουν ένα κενό που μένει πάντα άδειο.

Άβυσσος οι ψυχές (και οι τσέπες) αυτών των ανθρώπων.

• Like 2
Δημοσ.

Την λογική με το που βγαίνει μια νέα ναυαρχίδα αμέσως να την πάρουμε την θεωρώ λάθος,εκτός και αν οικονομικά βγαίνει προς το συμφέρον σου, δηλαδή με μια μικρή διαφορά να αναβαθμιστείς. Από κει και πέρα συμφωνώ πως ανά 2ετία ακόμα και γκατζετάκιας να σαι αν αλλάζεις πάλι μια χαρα είσαι, και βέβαια όταν μιλάμε για android θα σαι πολύ χαζός να πάρεις μια συσκευή πριν περάσει κάνα 6μηνο από την κυκλοφορία της όπου θα χει και ανάλογη πτώση η τιμή.

Από κει και πέρα όμως μπαίνουν πρακτικοί λόγοι, πχ μια συγκεκριμένη ανάγκη που πλέον η συσκευή που έχεις δεν σε ικανοποιεί.

Δημοσ.

Το ιδιο συμβαινει με το nexus 5 μου καμμια αναγκη δεν εχω για αναβαθμιση,ισως το 16 με το amrshmallow να μην ειναι ετσι αλλα νομιζω οτι δεν εχω αναγκη ουτε εγω για αλλαγη

Δημοσ.

Εγώ πάντως σκέφτομαι ότι πχ έχεις 200€ για ένα καινούριο κινητό,σαν γυναίκα λέω με 200€ παίρνω ενα ρολόι ή 20 μπλούζες, ή τα χαλάω για προιόντα γυναικείας χρήσης.Κάποιος άλλος μπορεί να σκέφτεται βενζίνες για το αμάξι για 1 μήνα , κάποιος άλλος να λέει είναι τα ατόμικα κόστη μου για ένα mini ταξίδι.Όπως και να έχει άμα κάνεις αυτή τη σύγκριση κερδίζουν (για εμένα ) αυτά που λέω καθώς με αυτά έχεις ψηλά το κεφάλι στο δρόμο και χαίρεσαι, και όχι να περπατάς σκυφτός σε μια οθόνη με τα ακουστικά.Οπότε γιατί κάποιος να τα διαθέσει για ένα κινητό που απο τη συσκευή που έχει 4πυρήνες,2γίγα ραμ, να πάει στους 8 πύρηνες και στα 3γιγα ραμ?πάω στοίχημα ότι ελάχιστοι έχουν χρησιμοποιήσει και τα 2 γίγα σε ένα κινητό,και στην τελική κλείνεις όλες τις εφαρμογές που έχεις ανοιχτές και αφήνεις την κύρια.

υγ. έχω αλλάξει 4 κινητά σε ένα χρόνο, είχα καταλήξει ότι το huawei p7 θα το είχα για τουλάχιστον 2 χρόνια,μέχρι που μου το κλέψαν και πήρα το huawei p8 lite.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...