Rpanagos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδες,Εχουμε ενα θεματακιΠαρατηρησα πως στα σημεια που εχω κυκλωσει(φωτο) υπαρχει θεμα με την θερμοτητα.Ειναι πολυ ζεστα τα σημεια αυτα.Παραπανω απο οτι πρεπει..Τι φτεει?Το τροφοδοτικο η το λαπτοπ?(δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλο τροφοδοτικο για να δω)
SPANK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια στα δικά μου τροφδοτικό συνήθως όμως καίει το τροφοδοτικό το καθε αυτο οτι αυτά τα σημεία οποτε μπορεί να ειναι και αστοχία υλικού , δεν νομίζω πάντως να υπάρχει καποιο θέμα εφόσον λειτουργεί κανονικα
coolerman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδες, Εχουμε ενα θεματακι Παρατηρησα πως στα σημεια που εχω κυκλωσει(φωτο) υπαρχει θεμα με την θερμοτητα. Ειναι πολυ ζεστα τα σημεια αυτα. Παραπανω απο οτι πρεπει.. Τι φτεει? Το τροφοδοτικο η το λαπτοπ? (δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλο τροφοδοτικο για να δω) το τροφοδοτικό είναι τo "γνήσιο" του λάπτοπ;;η είναι universal/noname;;
Rpanagos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Ειναι το γνησιο παιδια..Παιζει ρολο που δουλευει εντατικα το λαπτοπ και εχει καταναλωση?
Euclides Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα παιδες, Εχουμε ενα θεματακι Παρατηρησα πως στα σημεια που εχω κυκλωσει(φωτο) υπαρχει θεμα με την θερμοτητα. Ειναι πολυ ζεστα τα σημεια αυτα. Παραπανω απο οτι πρεπει.. Τι φτεει? Το τροφοδοτικο η το λαπτοπ? (δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλο τροφοδοτικο για να δω) Φθαρμένο καλώδιο, με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες λόγω υψηλής αντίστασης. 2
Rpanagos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Φθαρμένο καλώδιο, με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασίες λόγω υψηλής αντίστασης. Ναι οντως ειναι φθαρμενο!! Παω για καινουργιο! thnx φιλοοος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα