arakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Υστερα απο πολύ σκέψη κατέληξα ότι θα αγοράσω για αρχή επιτραπέζιο υπολογιστή και οχι φορητό .μεταξύ των 2000-2500ευρω και θέλω κάτι αρκετα καλο .Περιμένω τις προτάσεις σας.Σας δινω μερικές σκέψεις μου: -για cpu μαλλον p4 2.8-3.06 -προτεινεταί motherboard -κάρτα γραφικών (υπαρχει ακόμα η ATI 9700 pro) -μνημη 512 samsung(pc3200) -ψύκτρα δεν ξερω ακόμα - cd-rw to plextor 52*32*52, -dvd πχ pioneer -κάρτα ήχου αν χρειαστεί -εκτυπωτή -scaner -τροφοδοτικό 400 w σε full tower κουτι και ότι αλλο σκέφτεστε και έχω ξεχάσει και θα ήθελα οσο το δυνατον πιο γρήγορα απαντήσεις άν μπορειτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Για οθονη που ξέχασα μαλλον επιπεδη κανένα καλο μοντέλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Κανεις ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisbmw150 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 cpu θα σου προτεινα εναν 3.0 800αρη τωρα που εχει πεσει η τιμη του (βλεπω πως προς τα εκει το πας ...) μητρικη εγω θα προτεινα την abit ic7-g (προσωπικη μου αποψη...) καρτα ... η 9700προ ειναι πολυ καλη μνημες... αναλογα αν θελεις να κανεις ο/c στο συστημα σου 'η οχι .... αν δεν θες ο/c η ψυκτρα που ερχεται μαζι με τον 3.0 ειναι πολυ καλη ... δεν ειναι σα τον υπολοιπων 2.6 .. 2.8 κλπ ... αν θες ο/c θα σου προτεινα την SP94 cdr kai dvd .. μια χαρα τα βρισκω... καρτα ηχου πιστευω πως θα χρειαστει! εμενα προσωπικα δε με καλυψε καθολου η onboard της intel... τωρα τροφοδοτικο... διαλεξε και παρε καποιο καλο επωνυμο.. Ελπιζω να σε καλυψα μεχρι καποιο σημειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 An thes gia o/c pare kai to tower tis thermaltake xaser3.To pira ego kai @amaei!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unreal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 pados ama ego edina tosa lefta tha eperna Athlon64 kai fisika oxi plextor cdr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Ευχαριστω απλα με πιέζει λίγο ο χρονος αποφασης.Δεν έχω 9700pro αλλα ρωταω αν υπαρχει επειδη σταματησε η παραγωγη της αλλιως για καμια 9600 pro ή Club3d 9600pro ή XT με βλεπω για την SDM-X72 (Sony) TFT τι λέτε εκτος οτι είναι ακριβούτσικη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rista Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 για motherboard σου προτεινω αυτο που εχω και εγω:Asus P4C800 ,εχει τα παντα και ειναι απο τα καλυτερα και πιο αξιοπιστα για o/c. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tktommytk Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 gia dvd-rw giati the to skeftesai twrapou ehoun pesi arketa i times :?: :?: aplws tha ftasis peripou 150 eur. parapanw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 An dineis tosa xrimata, pane kateu8eian gia Athlon64 3200+ mazi me mia m/b me nforce3 kai ase tin intel kai ton p4 stin akrh. An epimeneis pantws toso poly gia intel, perimene ligo kairo mexri na er8ei o p4 extreme edition. 8a einai arketa akribos, alla apo tin stigmi pou dia8eteis tosa xrimata, kalyptesai aneta. Pantws sto ksanalew.. koita pros Athlon64 kai den 8a to metanioseis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδια ο Athlon64 3200+ κανει γυρω στα 500 ευρω ενω ο P4 στα 3 με FSB 800 γύρω στα 330 ευρω εκτος και αν είναι λάθος η τιμή του .αν θελω TFT 17 οθόνη γύρω στα 600 ευρω δεν βγαίνουν 2500 ευρώ το πολύ όλα μαζι (με εκτυπωτες ,Scaner,καλή κάρτα γραφικών )Δώστε μου τιμή για όλα όσα ζητάω και τότε το σκέφτομαι για Athlon64 3200+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike8 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 pados ama ego edina tosa lefta tha eperna Athlon64 kai fisika oxi plextor cdr. fisika oxi plextor cdr??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Γιατι όχι plextor cdr??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unreal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 giati oxi?.. xm.. ego anarotiemai giati oloi ta exete gia kala.... den ksero re pedia.. isos na kano lathos... alla exo dokimasei plextor cdr,teac cdr kai yamaha cdr. To plextor itan auto pou egrafe tis perisoteres fores corrupted data kai ekane to buffer na anevokatevenei. oxi vevea sinexeia.. alla pio suxna apo ta alla.To exoun kai 2 filoi mou kai pistevo pos einai ena meso recorder kai oxi to kalutero opos poloi lene. den ksero... isos kai sta 3 mixanimata pou to exo dokimasei na eixan kapoio provlima... Osos gia ton athlon64 kalutera na pareis me chipset VIA. lene oti einai kalutero apo to APLO nforce3. borei h diafora stin timh na einai megalh alla ta mobo ton P4 einai akrivotera apo ta mobo ton Athon64 (anoeitai oti tha pareis mobo kalo. Adaksio tou Asus p800Deluxe) nai.. tha dosei 150 euro parapano.. alla pistevo pos to aksizei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Mia kali motherboard yia athlon 64: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1917 Opou nanai vgainei kai o A64 3400+. Opote isos pesei arketa i timi tou 3200+. Krima pou piezesai. Poso skopeueis na to kratiseis? Eisai apo autous pou anabathmizoun synexos i kathe 3 xronia to noritero? Giati ama skopeueis na to kratiseis 3 xronia tote isos exoun dikio na sou proteinoun ton A64. An ton kratiseis ligotero apo 2 tha elega pare intel tora kai meta blepoume. Bebaia ti upgrade path tha exoune min to psaxneis, alla kai pali i AMD synithos einai pio eukoli se auta. Me tis kartes ixou tora den xero. Den mporo na katalabo giati o kosmos xodeuei lefta ekei. Ektos ama asxolountai epagelmatika. Emena o 3d hxos den me endiaferei oute thelo na eimai perikyklomenos apo hxeia yia na ton xrisimopoiiso. Opote opoiadipote karta ixou, akoma kai onboard mou kanei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.