Vasilis 07 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παρέλαβα σήμερα, όλα οκ! Η ταμίας με κοιτούσε με μισό μάτι αφού έλεγξε 5-6 φορές την τιμή!!! Καλά 53Ε 500αρης,ακόμα και με capital control δεν δικαιολογείται. Κάτι χρωστάω από το πρωί . Έλειπαν οι drivers γι αυτό και τα χάλια νούμερα. Να σημειωθεί πως πριν περαστουν άναβε πράσσινο LED ενώ τώρα έγινε μπλε.
arma1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Καλά 53Ε 500αρης,ακόμα και με capital control δεν δικαιολογείται. Κάτι χρωστάω από το πρωί . Έλειπαν οι drivers γι αυτό και τα χάλια νούμερα. Να σημειωθεί πως πριν περαστουν άναβε πράσσινο LED ενώ τώρα έγινε μπλε. τι drivers εβαλες?
arma1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Για USB 3. ok thanks, οι μετρησεις που ειχες πριν σε usb 2 ηταν φυσιολογικες? ρωταω γιατι εγω δεν εχω usb3
ultraex2003 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 τελος καλο με ενημερωσαν να παω να παρω το δισκο !!!!
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Να σημειωθεί πως πριν περαστουν άναβε πράσσινο LED ενώ τώρα έγινε μπλε. Πως γίνεται αυτό? Στους δικούς μου μόνο πράσινο έχω δει, όχι μπλέ.
NeOSL Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 υποθέτω (χωρίς να έχω διαβάσει το manual ή να έψαξα μέσω Google) ότι πράσινο led = λειτουργία σε usb 2.0 μπλε led =λειτουργία σε usb 3 (κάτοχος του 1TB) 2
pitogiro Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Παρέλαβα σήμερα και γω τον 500GB.Μόλις τον συνέδεσα σε θύρα usb2.0 είχε πράσινο led ενώ όταν τον έβαλα σε θύρα usb3.0 είχε μπλε. DiskInfo: DiskMark (USB3.0):
Joshua21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 υποθέτω (χωρίς να έχω διαβάσει το manual ή να έψαξα μέσω Google) ότι πράσινο led = λειτουργία σε usb 2.0 μπλε led =λειτουργία σε usb 3 (κάτοχος του 1TB) Όντως έτσι είναι. Απλά δεν μπορούσα να δω το λαμπάκι όταν τον έβαζα σε usb3, επειδή τέτοια θύρα έχω μόνο στη μητρική(πίσω από το κουτί δλδ).
jokerakias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 άνοιξε κανένας το hard disk sentinel, του βγάζει κάποιο μηνυματάκι? σαν και αυτό
spyros4776 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 άνοιξε κανένας το hard disk sentinel, του βγάζει κάποιο μηνυματάκι? σαν και αυτό Untitled.png Ανοιξα εγω το hd sentinel αλλα δε μου εβγαλε κατι τετοιο! Ολα ηταν μια χαρα!
jokerakias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 ωχ θα έχει θέμα ο σκληρός ή η θήκη του.έτυχε σε κανέναν άλλον? να δω τη δικαιολογία θα τους πώ για να μου το αλλάξουν...
antgen Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Με το sentinel μου το βγάζει και στον δικό μου, επίσης στο hdtune με το που διαλέξω τον συγκεκριμένο δίσκο κρασαρει το πρόγραμμα. Πάντως σε αντιγραφή μεγάλου αρχείου (τον έχω ntfs) που δοκίμασα έδειξε οτι δουλεύει κανονικά.
jokerakias Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στο crystal disk info κανένα πρόβλημα.... edit επιβεβαιώνω στο hd tune επιλέγοντας τον δίσκο κρασάρει το πρόγραμμα Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2015 από jokerakias
terryman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 άνοιξε κανένας το hard disk sentinel, του βγάζει κάποιο μηνυματάκι? σαν και αυτό Untitled.png Μου το έβγαλε σε υπολογιστή με usb2, στο οποίο και δεν κατάφερα να τον λειτουργήσω. Σε άλλο υπολογιστή με usb3 έπαιξε απροβλημάτιστα και αντέγραψα μερικές χιλιάδες αρχεία, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα