Προς το περιεχόμενο

Intenso 500GB Usb 3 29.00 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι εγώ τον παρέλαβα πριν λίγο..

και πάλι ευχαριστώ στον ts

στο pubic εδώ με κοίταζαν περίεργα μόλις είδαν τιμή από 52,90 σε 29 :)

η αλήθεια είναι  ότι ο δίσκος δεν είναι και τόσο καλός ποιοτικά στο εξωτερικό του, όπως π.χ. ενας toshiba που εχω.

Τέσπα αυτή τη στιγμή μεταφέρει αρχεία από το λαπτοπ με 30MB/s όχι ιδιαίτερα γρήγορος θα έλεγα!

• Moderators
Δημοσ.

στο pubic εδώ με κοίταζαν περίεργα μόλις είδαν τιμή από 52,90 σε 29 :)

Μαλλον τους φαινοταν απιστευτο που ενας 500αρης ειχε "κανονικη" τιμη 53 ευρω, σχεδον οσο δηλαδη εχουν αλλου οι 1ΤΒ. :P

• Like 10
Δημοσ.

χμμ εμενα καθε φορα στο καταστημα ηρακλειου που ελεγα εχω παραγγελια μεσω internet με κοιταζουν ετσι  :ph34r: .Ασε που πριν κατι μηνες ενα ουφο στο ταμειο ελεγε καποιο λαθος εχει γινει δεν σας στο δίνω  :-D .

Δημοσ.

Τέσπα αυτή τη στιγμή μεταφέρει αρχεία από το λαπτοπ με 30MB/s όχι ιδιαίτερα γρήγορος θα έλεγα!

Έχω πάρει 2 από αυτούς, και οι δύο κάνουν εγγραφή σταθερά με 60mb/sec.

Δημοσ.

Οι μετρήσεις σε FAT 32.

Αυτά τα νούμερα τα έβγαλε ο δικός μου όταν τον σύνδεσα σε usb2 θύρα, στη usb3 έβγαλε αυτά:

SYqdNFH.jpg

Τον toshiba φοράει, και αν έχει σημασία τον είχα διαμορφώσει σε NTFS.

• Like 2
Δημοσ.

και εμένα σε fat32, USB 3 θύρα, φυσικα στο πίσω μέρος της mobo. 

post-184699-0-71275400-1443868953_thumb.jpg

@Vasilis 07 πιθανόν οι επεκτάσεις για τις front panel usb θυρες να έχουν συνδεθεί σε usb2 header στη μητρική...

Δημοσ.

και εμένα σε fat32, USB 3 θύρα, φυσικα στο πίσω μέρος της mobo. 

attachicon.gif111.jpg

@Vasilis 07 πιθανόν οι επεκτάσεις για τις front panel usb θυρες να έχουν συνδεθεί σε usb2 header στη μητρική...

Όχι. Απλά είμαι σε περίοδο αλλαγών-δοκιμών. Δουλεύω εγκατάσταση Win 10 από WD 500GB Blue στον οποίο έχω περάσει μόνο drivers για την 970 :devil: . Όχι usb3/sata κτλ. Γι αυτό, αυτό το αποτέλεσμα. Θα περάσω drivers και θα ξαναβάλω photo.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...