Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Μόλις χθες παρέλαβα το νέο μου Laptop και έχω την εξής απορία. Τις περισσότερες φορές είμαι και θα είμαι σπίτι. Να το χρησιμοποιώ με την μπαταρία του η μόνο με ρεύμα χωρίς την μπαταρία πάνω; Το έψαξα λίγο και άλλοι λένε το ένα κ άλλοι το άλλο. Τελικά ποιος είναι ο πιο σωστός και συνετός τρόπος να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Δημοσ.

Μονο με ρευμα φιλε μου.

αν σκοπεβεις να την αφησεις στην ακρη καιρο την μπαταρια καλο θα ειναι να μην ειναι ουτε τερμα φορτισμενη ουτε τελειως αδεια.

αλλιως και το βαλε βγαλε μια χαρα ειναι.

Δημοσ.

Εχω ι3 5ετιας που τα καταφερνει τελεια και η μπαταρια μου κραταει 1 ωρα με νορμαλ χρηση.

Να τη μπορεί να κανει με μια καλη μπαταρια σε παλιο λαπτοπ.

Τι ερωτηση ειναι αυτη;;

Δημοσ.

Αστην πάνω απλά όταν δεν χρησιμοποιείς το λαπτοπ βγάζε το από την πρίζα, μπαταρια είναι δεν θα κρατησει για αιώνες. Όταν χαλασει αγοράζεις καινουρια.

Δημοσ.

Αν έχεις dell ή Lenovo πρόβλημα δεν θα έχεις. κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθεί κάποια επιλογή να κρατάς την μπαταρία μερικώς φορτισμένη. Για τους άλλους δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

δεν το ηξερα αυτο με την dell η την lenovo!

οπως και να χει εγω δεν θα εμπιστευτω ολοκληρη την μπαταρια σε ενα software.

οταν το εχω πριζα , του βγαζω την μπαταρια.

Δημοσ.

Μάλιστα! Οπότε και τα δύο πανω-κατω είναι σωστά. Όσο για τη νέα μπαταρία, ναι true story.. Ευχαριστώ όπως και να έχει! :)

Δημοσ.

Στο τελευταίο test drive που έκανα στην μπαταρία του (Οκτώβριο 2010 πρώτη φόρτιση) άντεξε 134 λεπτά από 240 περίπου που άντεχε όταν ήταν καινούργια. Και το χρησιμοποιώ πολύ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσ.

δεν το ηξερα αυτο με την dell η την lenovo!

οπως και να χει εγω δεν θα εμπιστευτω ολοκληρη την μπαταρια σε ενα software.

οταν το εχω πριζα , του βγαζω την μπαταρια.

3,5 χρόνια το dell της υπογραφής μονίμως πάνω σε πρίζα να φορτίζει.

Ενιοτε χρησιμοποιώ και την μπαταρία οταν ειμαι στη σχολή κλπ.

ανετα βγάζει περίπου 2 ώρες με συνεχή χρήση με φθορά 40%

επίσης με αυτό που κάνεις,το να αφαιρείς την μπαταρία οταν ειναι στην πρίζα ουσιαστικά χαλάς την "μαγκια" των λαπτοπ με το ενσωματωμενο ups.

ο καθένας βέβαια όπως βολεύεται :-D

Προσωπικά εαν χρειαστώ μπαταρία και δεν τα φτύσει το λαπτοπ βρίσκω με 60€ περίπου αυθεντική.

Δημοσ.

3,5 χρόνια το dell της υπογραφής μονίμως πάνω σε πρίζα να φορτίζει.

Ενιοτε χρησιμοποιώ και την μπαταρία οταν ειμαι στη σχολή κλπ.

ανετα βγάζει περίπου 2 ώρες με συνεχή χρήση με φθορά 40%

επίσης με αυτό που κάνεις,το να αφαιρείς την μπαταρία οταν ειναι στην πρίζα ουσιαστικά χαλάς την "μαγκια" των λαπτοπ με το ενσωματωμενο ups.

ο καθένας βέβαια όπως βολεύεται :-D

Προσωπικά εαν χρειαστώ μπαταρία και δεν τα φτύσει το λαπτοπ βρίσκω με 60€ περίπου αυθεντική.

δηλαδη εσυ το εχεις μονιμως στην πριχα με τον φορτιστη και ΔΕΝ βγαζεις την μπαραρια ετσι? δηλαδη φορτιζει συνεχεια.

διορθωσε με αν καταλαβα κατι λαθος.

Δημοσ.

δηλαδη εσυ το εχεις μονιμως στην πριχα με τον φορτιστη και ΔΕΝ βγαζεις την μπαραρια ετσι? δηλαδη φορτιζει συνεχεια.

διορθωσε με αν καταλαβα κατι λαθος.

ακριβώς.

Τον πρώτο χρόνο που ειχα το μηχάνημα και την αφαιρούσα και έκλεινα την φόρτιση και γενικότερα την προσεχα και πιο πολύ την ψυχραιμία μου εχασα και πήρε και 25% φθορά παρ ολη την προστασια.

Ε μετά απλά αποφάσισα οτι αυτή ειναι η χρησιμότητα της και απο τότε απλά σταμάτησα να ασχολούμαι για το αν φορτίζει η αν θα την βγάλω απο πάνω κλπ.

Μονίμως πάνω και ούτε την φόρτιση κλείνω μέσω του software της dell ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Η μπαταρια θα σε σωσει οταν πεσει το ρευμα.Βεβαια,μπορεις να ξυλωσεις την μπαταρια και να συνδεσεις το λαπτοπ σε ups.(κουφο λιγο αλλα οκ)

Δημοσ.

Για ποιόν λόγο να το έχεις στην μπαταρία εφόσον είσαι σπίτι ; αφήνεις την μπαταρία με 50 % στην άκρη και την χρησιμοποιείς όταν θες να πας κάπου που δεν έχεις πρίζα δίπλα σου ..όταν φορτίζεις συνέχεια την μπαταρία μικραίνεις την διάρκεια ζωής της. 

Δημοσ.

ακριβώς.

Τον πρώτο χρόνο που ειχα το μηχάνημα και την αφαιρούσα και έκλεινα την φόρτιση και γενικότερα την προσεχα και πιο πολύ την ψυχραιμία μου εχασα και πήρε και 25% φθορά παρ ολη την προστασια.

Ε μετά απλά αποφάσισα οτι αυτή ειναι η χρησιμότητα της και απο τότε απλά σταμάτησα να ασχολούμαι για το αν φορτίζει η αν θα την βγάλω απο πάνω κλπ.

Μονίμως πάνω και ούτε την φόρτιση κλείνω μέσω του software της dell ούτε τίποτα.

ωραια.μια χαρα.σε ευχαριστω πολυ για το Info.περιμενω να μου φερουν και μενα το πρωτο μου λαπτοπ(μεχρι τωρα ειχα μονο Desktop) και μαζευω πληροφοριες γενικα για τη συντηρηση του :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...