vaggiank Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 παιδια μια ερωτηση!! εχω windows 10 και τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας καθε φορα που κανω ανανεωση ή επανεκκινηση αλλαζουν θεση και δεν εχουν καμια σχεση με αυτη που τα τοποθετω καθε φορα.. δεν εχω επιλεγμενη ουτε την αυτοματη τακτοποιηση ουτε τη στοιχιση στο πλεγμα.. ξερει κανεις κατι??
gogos47 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 παιδια βοηθηστε και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!!!!!!
manesis78 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) λοιπον ακολουθησα αυτον τον οδηγο που ειχα και γω προβλημα και δουλευει μια χαρα.το προβλημα εμφανιζεται οταν εχουμε εγκαταστησει το nod antivirus. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από manesis78
manesis78 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ναι ποιον οδηγο?? απο τη βιασυνη μου ξεχασα να ανεβασω το λινκ το απογευμα που θα ειμαι στον υπολογιστη θα το ανεβασω
manesis78 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 http://www.askvg.com/fix-desktop-icons-position-and-folder-view-settings-problem-in-windows-10/αυτο ειναι το λινκ
vaggiank Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ωραιος ευχαριστω.. το eset smart 8 χρησιμοποιω, το οποιο και μαλλον εκανε τη δουλειά. θα βγαλουν fix ειπαν. αντε να δουμε.. δεν δοκιμασα τον οδηγο του φιλου αλλα μαλλον λειτουργει απ' οτι είδα από άλλους.
manesis78 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 τελικα και ο οδηγος μια μερα κρατησε παλι τα ιδια.καταργησα και το nod και συνεχιζει τα ιδια
Xristaras12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 παράξενο πάντως,αυθεντικό Nod32 και δεν μου το έχει κάνει ούτε 1 φορά. Μόνο στην αλλαγή gpu drivers γίνεται οταν μικραίνει η ανάλυση.
ovelix11 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα! Τελικά έχουμε κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα