Iris_89 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Feature του Snapchat δεν είναι αυτό για το προφίλ σου?
georgepppo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Οι μπουμπουδες με τα ξεκ@λα που μοστραρουν τωρα θα εμπλουτισουν με κινηση το παιχνιδι .....ελεος αιδιαζω στην ιδεα το duck face θα κινειται κιολας 1
mants118 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ενδιαφέρον χαρακτηριστικό κατά τη γνώμη μου!!! 2
0FAZ0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 ..."αλλά βαριέμαι να εξηγώ τ'αυτονόητα μιας κ είμαι ηλίθιος." @mclein, μου άρεσε αυτή η απάντηση... +1 Ακόμη μια προσθήκη στο αγαπητό μας φατσοβιβλίο... και γω μου νόμιζα ότι ήταν καινοτομία το dislike, έρχεται όλη την ώρα ο Μάρκ, και μ εκπλήσσει!!! Όχι άλλο Μάρκ! Φτάνει! 3
renesys32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Είχαμε εικόνα, τώρα και κίνηση, επόμενη φάση Oculus VR kagourAvatars!!!
sepsekasan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Πριν Και μετα http://postimg.org/image/67ooyh9n7/ Επιτελους τωρα θα μπορουν να δουν ολοι το μαγικο μου αβαταρ. Καιρος και στο insomnia να βαλει video avatar ετσι για να τρωμε παραπανω mb ανα μηνα στα κινητα μας!! 7
agamoi-thytai Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Υπομονή και σε λίγο καιρό θα έχει και live streaming από την κάμερα του PC η ότι άλλο θα έχεις μπροστά σου.
aggelos_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Οι εξωγήινοι τηλεφωνούν στον Ζούκεμπεργκ. "Έλα Ζουκ" "Ποιος είναι;" "Εγώ ρε. Ο εξωγήινος""Μη μου ρίξεις λέιζερ ω μεγάλε άρχοντα του διαστήματος" "Όχι ρε, τι λέιζερ. Έχω μια ιδέα για το μητρώο της ανθρωπότητας" "Ποιο μητρώο της ανθρωπότητας;" "Το Facebook ρε μάπα, το Facebook" "Α, αυτό. Λοιπόν;" "Λοιπόν, από 'δω και πέρα, στην φωτογραφία του προφίλ οι χρήστες θα μπορούν να βάλουν gif αντί για μια ακίνητη φωτογραφία" "Εντάξει, αλλά που θα χρησιμεύσει αυτό;" "Θα σας βλέπουμε και θα γελάμε" "Μάλιστα αφέντη" 3
Fotis13 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 βρίσκουμε τρόπους να βοηθάμε/αναγκάζουμε τα κορόιδα ν'αναβαθμίζουν υπολογιστές, κινητά, τάμπλετ κλπ χωρίς λόγο !!! ο καπιταλισμός & η βλακεία στα καλύτερά τους !!! Αγαθα του Καπιταλισμου ειναι και το ιντερνετ και το pc σου δεν σε ειδα να απεχεις ομως .Εισαι μονο της θεωριας και εσυ ετσι ?
tritonas00 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Νεα εποχη για το καθε καγκουρο-ζωαδι/χαζο-τσλι...
aris1986 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Οι εξωγήινοι τηλεφωνούν στον Ζούκεμπεργκ. "Έλα Ζουκ" "Ποιος είναι;" "Εγώ ρε. Ο εξωγήινος" "Μη μου ρίξεις λέιζερ ω μεγάλε άρχοντα του διαστήματος" "Όχι ρε, τι λέιζερ. Έχω μια ιδέα για το μητρώο της ανθρωπότητας" "Ποιο μητρώο της ανθρωπότητας;" "Το Facebook ρε μάπα, το Facebook" "Α, αυτό. Λοιπόν;" "Λοιπόν, από 'δω και πέρα, στην φωτογραφία του προφίλ οι χρήστες θα μπορούν να βάλουν gif αντί για μια ακίνητη φωτογραφία" "Εντάξει, αλλά που θα χρησιμεύσει αυτό;" "Θα σας βλέπουμε και θα γελάμε" "Μάλιστα αφέντη"
ShevaGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αγαθα του Καπιταλισμου ειναι και το ιντερνετ και το pc σου δεν σε ειδα να απεχεις ομως .Εισαι μονο της θεωριας και εσυ ετσι ? Τι είναι το internet μπαχαχαχαχαχα καλό
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2015 Αντε και σε λιγο σε καθε εισοδο online video θα βαλουν θα ανοιγει η καμερα αυτοματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα