cicek Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Αν παρεις tablet που εχει windows 8.1, τοτε κατα πασα πιθανοτητα εχει και δωρεαν συνδρομη office 365 για ενα χρονο (που αν θελεις την πουλας ~30€ στο ebay). Φυσικα θα κανεις κ δωρεαν αναβαθμιση σε windows 10. Τα tablet που ερχονται με windows 10 συνηθως δεν εχουν υην δωρεαν συνδρομη office 365. εχω τη δικη μου αδεια εδω και κανα χρονο, δε τη χρησιμοποιησα, λες να καταφερω να τη πουλησω ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) X98 Air 3G ή το Onda V919 air 3G? σε reviews είδα ότι το Teclast έχει πολύ αργό δίσκο (μάλλον συγκριτικά με το Onda) και μισό σε μέγεθος (64GB vs 32GB) Βέβαια, έχει HDMI out και πολύ πιο φωτεινή οθόνη. Το άγχος μου είναι η απόδοση του δίσκου... θα με απογοητέυσει; Επίσης, δεν είναι πολλά τα λεφτά που ζητάνε; ONDA 176€ Teclast 169€ ενώ με 210 παίρνεις μια ΠΟΛΥ μεγάλη αναβάθμιση σε specs X98 Pro; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2015 από Str Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 εχω τη δικη μου αδεια εδω και κανα χρονο, δε τη χρησιμοποιησα, λες να καταφερω να τη πουλησω ελλαδα; Γιατι δεν δοκιμαζεις εδω στο ινσομνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά... το Χ98 προ είναι καλύτερο απ'το ASUS Transformer T100 (μεταχειρισμένο στα 200€); Επειδή θέλω να κάνω ένα windows tablet δώρο στη γυναίκα μου, ποιό θα μου προτείνατε; Η χρήση είναι χαλαρή, κανά FB, internet surfing άντε και καμιά ταινία στο τσακίρ κέφι. Η μπαταρία του Χ98 βλέπω ότι κρατάει 8 ώρες ενώ του Τ100 10 με χρήση. Σε όλα τα άλλα υπερτερεί το Χ98. Διλήμματα... διλήμματα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 X98 Air 3G ή το Onda V919 air 3G? σε reviews είδα ότι το Teclast έχει πολύ αργό δίσκο (μάλλον συγκριτικά με το Onda) και μισό σε μέγεθος (64GB vs 32GB) Βέβαια, έχει HDMI out και πολύ πιο φωτεινή οθόνη. Το άγχος μου είναι η απόδοση του δίσκου... θα με απογοητέυσει; Επίσης, δεν είναι πολλά τα λεφτά που ζητάνε; ONDA 176€ Teclast 169€ ενώ με 210 παίρνεις μια ΠΟΛΥ μεγάλη αναβάθμιση σε specs X98 Pro; Μεινε μακρια απο Onda,ρομ του κ@λου,υποστιριξη μηδεν αυτονομια χαλια και εχουν θεματα με το wifi(μικρη εμβελεια και συχνες αποσυνδεσεις).Η Teclast στο x98 air 3g οντως χρησημοποιει μνημες(BIWIN,καλα που τις βρηκαν αυτες?) πιο αργες σε σχεση με την Onda πχ που βαζει hynix αλλα δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα πουθενα σε καθημερινη χρηση με το X98 Air 3g.Οσο για το Pro την γνωμη μου την ειπα,στο myphone,στο θεμα που εχουν τα παιδια για το X98 air 3g ενα παλικαρι πηρε πριν λιγες μερες το Pro.Δεν το κρατησε καθολου,το εστειλε κατευθειαν πισω.Ρουφαγε την μπαταρια σαν νερο και το κολλημα πηγαινε συννεφο.Τωρα αν εσενα σου γυαλιζουν τα specs be my guest. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα