Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το App Store

soso75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ κάνω συχνά τα update του Mac OS. Έχει μερικές μέρες στο App store που μου βγάζει το iphoto update έκδοση 9.6.1 ημερομηνία 19 Μαρτίου και όταν πάω να το κάνω update μου βγάζει πάντα το ίδιο μηνυμα "This item is temporarily unavailiable. Try again later".

Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ή έχει βρεί κάποια λύση;  :unsure:

Επεξ/σία από soso75
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ενώ κάνω συχνά τα update του Mac OS. Έχει μερικές μέρες στο App store που μου βγάζει το iphoto update έκδοση 9.6.1 ημερομηνία 19 Μαρτίου και όταν πάω να το κάνω update μου βγάζει πάντα το ίδιο μηνυμα "This item is temporarily unavaliable. Try again later".

Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ή έχει βρεί κάποια λύση;  :unsure:

Μου εμφανιστηκε ακριβως το ιδιο και μενα χτες, σε ενα mbp. Δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα, για την ακριβεια απορησα που ηταν ακομα εγκατεστημενο το iPhoto ενω ηταν παραλληλα εγκατεστημενο το Photos, ο αντικαταστατης του iPhoto. Οποτε απλα εσβησα το iPhotos παντελως.

Εαν δεν εχεις συγκεκριμενο λογο να χρησιμοποιησεις το iPhotos, προτεινω να ακολουθησεις την ιδια τακτικη.

Μου εμφανιστηκε ακριβως το ιδιο και μενα χτες, σε ενα mbp. Δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα, για την ακριβεια απορησα που ηταν ακομα εγκατεστημενο το iPhoto ενω ηταν παραλληλα εγκατεστημενο το Photos, ο αντικαταστατης του iPhoto. Οποτε απλα εσβησα το iPhotos παντελως.

Εαν δεν εχεις συγκεκριμενο λογο να χρησιμοποιησεις το iPhotos, προτεινω να ακολουθησεις την ιδια τακτικη.

Yay! Δέν το φαντάστικα μια και έχει αντικατασταθεί απο το photos. Είχαν μείνει δύο αρχεία στο σκληρό το iphoto και το iphoto migration, τα έσβησα όπως είπες και όλα καλά τώρα!

Ευχαριστώ Gi0!  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...