2.1Ohm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Eπειδη εχει παρει πολυ προσωπικο υφος η συζητηση κ οχι μονο, εχουμε ξεφυγει πολυ απο τα ορια του θεματος!Αμα θελεις ακου τον @Visualizer και παρε moto g (προσοχη οχι το moto g 1gen αλλα το 2rd gen που καινουριο εχει 175 που φευγεις απο την τιμη σου, η τσιμπα το μεταχειρισμενο) Στα λεφτα που θελεις εσυ τωρα για αδροιδ παρε κινεζο! (υπαρχουν πολυ καλα τηλεφωνα με 140 απο κινα δες meizu m2 /m2 note , η προς xiaomi μερια που εχουν πολυ ποιοτικα κινητα) Αλλιως τα Lumia ειναι μονοδρομος! Ακουσε με κ δν θα το μετανιώσεις για κατω απο 150 ευρω και να παρεις μια VFM συσκευη και να μν κλαις τα λεφτα σου αυτες οι 2 επιλογες σου μενουν!Διαλεξε οτι σου φαινεται πιο λογικο κ θα σου ταιριαξει εσενα παραπανω!
visualizer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Aν θεωρεί κάποιος moderator ότι έχω παραβεί κάποιον κανόνα ευχαρίστως να πάω διακοπές, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.Δεν νομίζω πως είναι θέμα διάθεσης ,θα έλεγα πως είναι έλλειψη γνώσης και επιχειρηματων μιας και ξέφυγες από το θέμα και πλέον μιλάς για γενικότητες και χαρακτηρισμούς..τέσπα ας το σταματήσουμε εδώ αρκετό χρόνο σπαταλήσαμε και οι 2 .
Makeran Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα το Samsung Galaxy Trend Plus.
Beerloah Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Aν θεωρεί κάποιος moderator ότι έχω παραβεί κάποιον κανόνα ευχαρίστως να πάω διακοπές, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.Δεν νομίζω πως είναι θέμα διάθεσης ,θα έλεγα πως είναι έλλειψη γνώσης και επιχειρηματων μιας και ξέφυγες από το θέμα και πλέον μιλάς για γενικότητες και χαρακτηρισμούς..τέσπα ας το σταματήσουμε εδώ αρκετό χρόνο σπαταλήσαμε και οι 2 . Ούτε εγώ, ούτε τα άλλα δυο παιδιά κατηγορήσαμε ή κατακρίναμε το λειτουργικό σύστημα android. Σύμφωνα με το προ-τελευταίο σου post, λέμε τα ίδια ακριβώς πράγματα. Ότι δηλαδή, μερικές εταιρίες, τύπου Samsung - γεμίζουν τα αδύναμα (σε speccs) mid-range smartphone τους με άχρηστα πρόσθετα, που έχει ως συνέπεια να lagaroun. Άρα λοιπόν, κρίναμε τα mid-range κινητά που ΔΕΝ έχουν stock έκδοση, aka pure android. Γι'αυτό αν θέλει κάποιος android, ή πάει σε motorola ή παίρνει πιο ακριβό android smartphone, ή Windows Lumia, για τους λόγους που γράψαμε. Όπως είναι γεγονός, ότι τα σχετικά φθηνά Windows Lumia, ΔΕΝ κολλάνε. Άρα, ορθώς προτείνονται για το συγκεκριμένο μπάτζετ. Επίσης στις εξαιρέσεις, έβαλα τη Motorola. Άρα κακώς την ανέφερες ως επιχείρημα. Τελικά που ακριβώς διαφωνούμε;
panos- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα το Samsung Galaxy Trend Plus. Και εγώ το Pocket Neo. Ανήκουν σε τελείως διαφορετικές κατηγορίες. Το Trend Plus είναι τελείως entry level κινητό με τα 512mb ram που έχει.
newsformobiles Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα το Samsung Galaxy Trend Plus.Αυτό ούτε να μου το χαρίζανε δεν θα το έπαιρνα! 1
panos- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αυτό ούτε να μου το χαρίζανε δεν θα το έπαιρνα! Υπερβολές...
newsformobiles Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ το Pocket Neo. Ανήκουν σε τελείως διαφορετικές κατηγορίες. Το Trend Plus είναι τελείως entry level κινητό με τα 512mb ram που έχει.Όπως και αυτό! Εάν τα θέλει κάποιος ΜΟΝΟ για τηλέφωνο ναι, για ότι άλλο, όχι.
panos- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Όπως και αυτό! Εάν τα θέλει κάποιος ΜΟΝΟ για τηλέφωνο ναι, για ότι άλλο, όχι. Αν τα θέλει για τηλέφωνο έχει κάτι ωραιότατα Nokia 225.
newsformobiles Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Υπερβολές...Καθόλου. Με τόση ελαχιστη μνήμη που έχει, απλώς θα λαγκάρει, τίποτα άλλο.
Makeran Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ το Pocket Neo. Ανήκουν σε τελείως διαφορετικές κατηγορίες. Το Trend Plus είναι τελείως entry level κινητό με τα 512mb ram που έχει. Έχει 768 mb ram... Και για χρήση facebook, youtube και τα λοιπά μια χαρά κινητό είναι.
SIP1995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έχει 768 mb ram... Και για χρήση facebook, youtube και τα λοιπά μια χαρά κινητό είναι.Ξέρεις ότι τα Google play services, Facebook τρώνε full τη ram.
panos- Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Έχει 768 mb ram... Και για χρήση facebook, youtube και τα λοιπά μια χαρά κινητό είναι. Και τα 768 δεν είναι για καθημερινή χρήση. Μόνο τα google play services τρώνε 500mb
Makeran Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Τέλος πάντων, μπορείς να κοιτάξεις σε Samsung Galaxy Core 2 και Core Prime
ikaruga24 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Έχει 768 mb ram... Και για χρήση facebook, youtube και τα λοιπά μια χαρά κινητό είναι. Σόρρυ αλλά δεν φτάνουν ούτε για απλή χρήση αυτά δεδομένου ότι όλες οι απαραίτητες και γνωστές υπηρεσίες τρώνε μπόλικα MB RAM. Είναι αδύνατον να λειτουργήσεις συσκευή τη σήμερον ημέρα με android με λιγότερο από 1GB Ram και αυτό αν είναι καθαρό android, αν έχει μέσα δικό του skin άστα και βράστα, πάρε κάτι άλλο. Γιατί να μην πάρει windows που τουλάχιστον αυτά που είναι να κάνει θα τα κάνει καλά και απροβλημάτιστα για πάρα πολύ καιρό ακόμα; Αδύναμο ανδροιδές = σκουπίδι μετά από κάνα τετράμηνο (και ίσως πολύ είπα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις